No nyt on maailmankirjat sekaisin: seuraavan Need for Speedin voi pausettaa! / Uutiset / pelaaja.fi

No nyt on maailmankirjat sekaisin: seuraavan Need for Speedin voi pausettaa!

10.05.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Electronic Arts ja Ghost Games valmistautuvat hiljalleen seuraavan Need for Speed -ajopelin paljastamiseen. Yhtiöt julkistivat uutukaisestaan sarjan kotisivuilla jo ensimmäisen kuvan ja jakoivat myös muutamia pieniä vihjeitä siitä, mitä siltä sopii suurin piirtein odotella.

Ensitiedot antavat ensinnäkin jo ymmärtää, että uusikin Need for Speed vie pelaajansa katuajelun maailmaan, jossa poliisitaka-ajoilla tulee olemaan jälleen oma roolinsa, kuten myös autojen kustomoinnilla. Huomattava julkistus on ollut myös se, että edellispelistä poiketen uusi osa ei ole vaatimassa pelaajaltaan enää jatkuvaa internet-yhteyttä. Tämä muun muassa tarkoittaa, että pelin voi nyt yksinpelatessa peräti pausettaa halutessaan!

Tarkemmin uudesta vielä tämän vuoden aikan julkaistavasta Need for Speedista kuullaan kesäkuussa E3-pelimessujen paikkeilla. EA ei tosin tänäkään vuonna osallistu itse virallisesti messuille, vaan pyörittää kesäkuun 10-12 päivä omaa EA Play -tapahtumasta. 

Lähde: Need for Speed (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Virtuaalimies kuva
Virtuaalimies

Tuo kuulostaa hyvältä. Vielä kehittäsin tuosta pausesta 3D-ulottuvan, voisit skaalailla rauhassa sitä pelitilannetta ja tutkia vaikka koko laajan alueen ihan vapaasti. Sillon se olisi aika hiottu timantti se Pause ^_^

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Edellisen kikkareen jälkeen en odota tältä mitään. Aika ihmeitä saa tapahtua, että edes pierasen tämän suuntaan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eipä tässä oikein ole muita ajopelejä kaivannut kun on Forza Horizonit olemassa. Sopivan realistista mutta silti tarpeeksi arcadea, joten osuu juuri sopivaan saumaan.

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

Nuo Ghost Gamesin NFS pelit ovat olleet täyttä roskaa imo. Criterion Games teki huomattavasti parempaa jälkeä.

Käyttäjän Jonppe kuva
Jonppe

Kiinnostaa kyllä, mutta en halua pelin kisojen sijoittuvan pelkästään yöajalle, kuten viime osassa. NFS Rivals oli ihan hyvä pohja, hiokaa sitä vain!

Käyttäjän Ripper kuva
Ripper

Ei oo Underground 2, Most Wantedin sekä Carbonin voittanutta, nuista peleistä kun saataisiin semmonen yhdistetty kokonaisuus nykypäivän grafiikoille niin ai että. Tosin sitä ei tapahdu, joten olkoot.

Käyttäjän HarttZa kuva
HarttZa
Lainaus käyttäjältä Ripper

Ei oo Underground 2, Most Wantedin sekä Carbonin voittanutta, nuista peleistä kun saataisiin semmonen yhdistetty kokonaisuus nykypäivän grafiikoille niin ai että. Tosin sitä ei tapahdu, joten olkoot.

Olen 100% samaa mieltä :) harmi että näin ei tosiaan käy...