No nyt piisaa nostalgiaa! – Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

No nyt piisaa nostalgiaa! – Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge paljastui

10.03.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
11
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, TMNT, Teenage Mutant Ninja Turtles, Shredder’s Revenge, Turtles, Dotemu, Tribute games,

Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat ovat tekemässä nostalgian kyllästämää paluuta pelien muotoon. Ranskalaisjulkaisija Dotemu ja entisistä Scott Pilgrim vs. The World: The Gamen tekijöistä koostuva Tribute Games paljasti keskiviikkona Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revengen, joka on uusi Konamin klassiseen Turtles-toimintamätkintätyyliin tehty peli.

Parhaimmillaan nelinpelattava Shredder’s Revenge lupaa toimintaan mukaan niin tuttuja kuin uusia mekaniikkoja värittäen mätkintää aina välillä myös ajoneuvoilla. Hengeltään peli nojaa vahvasti juuri 80-luvun Turtles-animaatioon niin hahmosuunnittelua kuin aina tutuhkoa tunnaria myöten.

Tulossa Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge on "konsoleille" ja pc:lle toistaiseksi vielä määrittelemättömänä ajankohtana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Salmon Snake kuva
Salmon Snake

Huikeaa!

Kasari Turtlesit on mulle niin kova juttu, että menee melko varmasti ostoon.

Tunnari on kyllä huono cover feat. Mike Patton.

Käyttäjän Guybrush kuva
Guybrush

No nyt on kova. Trailerista jäi fiilis, että lähdemateriaalia on kunnioitettu ja kaikkea on parannettu. Noin se tehdään.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

On kahdenlaiset muistot näistä kilppareista, myöhemmät mustavalkoisista alkuperäissarjakuvista. Niiden kolmatta osaa ei koskaan julkaistu suomeksi, mikä ei harmittanut enää niin paljon, kun näin miten samaistuttavahko kaupunkiympäristö vaihtui säännöttömään kujanjuoksuun avaruudessa. Tärkeintä kai että tarina päättyi Tikun saamiseksi takaisin kotiin.
Ostin sittemmin "uudempiakin" sarjakuvia. Silti lapsille ajatelluiksi kieli oli lähinnä epäkorrektia ja pizzaankin saatettiin laittaa täytteeksi roskia, joten aika sekoilua, ehkä silti kehittävääkin. Ja toimii mielestäni juuri "tutun" ympäristön vuoksi eikä sen suunnan, jolle alkuperäiset tekijät olivat karkaamassa.
Pelin ostoa sopii siis harkita.

Nyt en muista kuka oli Lehmis?

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Näyttää rautaiselta. Hankintaan menee!

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

En ole näitten turtlesin ystävä ole pahemmin ollut,Peli sopii paremmin 80 luvulla syntyneille ihmisille,Peli näyttää aika hienolta.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Vaikka en ole niin vanha, että Turtlesien kultakautta voisin mitenkään muistaa, on tässä pelissä tosi nostalginen fiilis. Toki lapsena hakkasin NESsin Turtlesia, joten jo pelkästään tuo logo herättää muistoja. Synkäksi tuon logon mieltänyt, kun yhdistän sen vaikeaan ja lohduttomaan Turtles-peliin.

Hyvän näköistä mättöä!

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

2021 tyypilliseen tyyliin suvakki peli firmat kopioi menestys pelejä kuitenkin liioitellen asioita joita alkuperäisessä oli. esim trailerissä on selkeästi liioiteltu toimintaa ja väkivaltaa, esimerkiksi naisreportteri ei missään nimessä osannut potkia ninjoja vaa oli enemmä avuton pelastettava.. :D ei siinä jos esitetään vahvoja naishenkilöitä mutta miksi pitää r***kata joku alkuperäis tarina jossa nimenomaan aprilin pelastus oli se juttu

Käyttäjän sir_jakob kuva
sir_jakob

Vuosia tästä haaveillut. Wonder boy oli upea remake ja vei minut äänillään takaisin lapsuuteen. Streets of Rage 4n jälkeen en osannut enää haaveilla edes mistään muusta kuin uudesta TMNTstä. En kuitenkaan jaksanut uskoa siihen, pitkälti lisenssien takia.
Pelin paljastuessa saatoin vähän itkeä 😅 ei kerrota vaimolle, kun en liikuttunut häissä yhtä paljon.

Toivottavasti tähän saadaan neljän pelaajan verkkopeli. Se oli ainoita puutteita SoR4ssä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Nyt on graafinen ulkoasu niin nappi ettei enempää voisi olla! Jos vielä peli on hyvä niin mikä ettei voisi palata kilpparina vihuja mätkimään. Sitä tulikin tehtyä 90-luvulla veljesten kesken ja aseet oli tehty puusta, naruista ja muttereista. Saattoi parit kolhut tulla omiinkin siinä heiluessa :D

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Nostalginen on juu, sydäntä lämmitti nähdä niinkin pieni hahmo kun Chromodome vilahtamassa trailerissa. Kuvamatskusta en vielä osaa sanoa emuloivatka TMNT the Arcade Game:n vai TMNT: Turtles in Time:n pelattavuutta, toivon jälkimmäistä, koska se oli täydellisyys. On se kumma että Ubisoft, Activision tai Konami itse ei tajunnut tehdä näihin rakastettujen pelien pelattavuuteen pohjautuvia pelejä aikasemmin (ja sama pätee muihinkin peleihin, esim. Tony Hawk).

Muutama asia häiritsi trailerissa:
1. April osaa kung-futa? Sarjassa hän ei saanut mitään aikaiseksi, paitsi joutua kidnapatuksi. Onko tämä viittaus että hän on avattava hahmo?
2. Oliko TV-sarjassa Triceratoneja? Yksi ajaa Mich(a)elangeloa takaa, onko tämä siiten Archie Comicsista vai alkuperäisistä Mirage Comicseista?
+ Coveri sarjan OP:sta ei ollut kovin hyvä.