No nyt se leviää! Xboxin happoinen mysteeriseikkailu D4 saapuu pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

No nyt se leviää! Xboxin happoinen mysteeriseikkailu D4 saapuu pc:lle

29.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Astetta hämmentävämmän seikkailupelikokemuksen Xbox Onella tarjoillut D4: Dark Dreams Don't Die on saapumassa pc:lle. Uudelle alustalle saapuessaan peli menettää virallisen tuen Kinect-liikkeentunnistuskameralle, mutta samalla nimike saattaa kuitenkin saada myös uuden mahdollisuuden elää.

– Pc:llä on tällä hetkellä suurempi käyttäjäkanta kuin tietyillä konsoleilla. Uskon, että tuomalla ensimmäisen tuotantokauden pc:lle voisi D4-sarja laajentua kyeten näin kasvamaan ja jatkumaan pidempään, pelin ohjaaja Hidetaka "Swery" Suehiro kertoi Polygon-sivustolle.

Pc:lle D4:stä saatava "ensimmäinen tuotantokausi" koostuu kolmesta episodista, joista kukin on jo pelattavissa Xbox Onella. Toisin kuitenkin kuin D4:n Xbox-versio, ei pc-versiota ole tuotettu enää Microsoftin avustuksella, vaan kehittäjä Access Games näyttää löytäneen uuden kumppanin sen työstöä varten. Vielä Swery ei ole halunnut kuitenkaan paljastaa, mikä kyseinen yhtiö on. Lähinnä hän on vain vihjannut, että peli on herättänyt maailmalla useammankin julkaisijan huomion.

Tarkkaa julkaisuajankohtaa D4:n pc-versiolle ei vielä ole annettu. Aikamatkustusta, murhamysteerejä ja kissanaisia tarjoavasta kokemuksesta kannattaa silti viimeistään nyt katsastaa sen Xbox One -julkaisutraileri ohesta. Pelaaja-lehden arvostelun D4:stä löytää vuorostaan tästä.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Hiton hyvä juttu. Xbonea ei (vielä) löydy itseltä joten peli on pelaamatta. Toivotaan vain että pc-käännös olisi "hieman" parempi kuin Deadly Premonitionin.

Käyttäjän Armo kuva
Armo

Onko tossa uutiskuvassa jotain aivonnussimis illuusiota? Vai olenko mä vaan väsynyt? Voisin vannoa että se kuva tulee koko ajan lähemmäs.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Kuulin tästä pelistä vasta kun Mega64 teki siitä videon.
Erittäin hienoa, lisää Xbox yksinoikeustavaraa vuotaa tietokoneelle. Tosin pitää myöntää, hyvin marginaalisesti kiinnostaisi liikeohjauskohtaukset.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Xone, ainut konsoli jota et tarvi. KI ja FH2 pc:lle niin my world is complete.

Käyttäjän Wili kuva
Wili

Tämäpäs kivaa. PC ja PS4 kombolla näyttäisi pärjäävän aika hyvin tässä sukupolvessa. Nintendon pelien pelaamista odottanen, kunnes tuo mysteerinen NX -konsoli/mikälie julkaistaan markkinoille.