Astetta hämmentävämmän seikkailupelikokemuksen Xbox Onella tarjoillut D4: Dark Dreams Don’t Die on saapumassa pc:lle. Uudelle alustalle saapuessaan peli menettää virallisen tuen Kinect-liikkeentunnistuskameralle, mutta samalla nimike saattaa kuitenkin saada myös uuden mahdollisuuden elää.

– Pc:llä on tällä hetkellä suurempi käyttäjäkanta kuin tietyillä konsoleilla. Uskon, että tuomalla ensimmäisen tuotantokauden pc:lle voisi D4-sarja laajentua kyeten näin kasvamaan ja jatkumaan pidempään, pelin ohjaaja Hidetaka ”Swery” Suehiro kertoi Polygon-sivustolle.

Pc:lle D4:stä saatava ”ensimmäinen tuotantokausi” koostuu kolmesta episodista, joista kukin on jo pelattavissa Xbox Onella. Toisin kuitenkin kuin D4:n Xbox-versio, ei pc-versiota ole tuotettu enää Microsoftin avustuksella, vaan kehittäjä Access Games näyttää löytäneen uuden kumppanin sen työstöä varten. Vielä Swery ei ole halunnut kuitenkaan paljastaa, mikä kyseinen yhtiö on. Lähinnä hän on vain vihjannut, että peli on herättänyt maailmalla useammankin julkaisijan huomion.

Tarkkaa julkaisuajankohtaa D4:n pc-versiolle ei vielä ole annettu. Aikamatkustusta, murhamysteerejä ja kissanaisia tarjoavasta kokemuksesta kannattaa silti viimeistään nyt katsastaa sen Xbox One -julkaisutraileri ohesta. Pelaaja-lehden arvostelun D4:stä löytää vuorostaan tästä.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa