No tuleehan se sieltä! XCOM 2 vahvistettiin konsoleille syksyksi / Uutiset / pelaaja.fi

No tuleehan se sieltä! XCOM 2 vahvistettiin konsoleille syksyksi

7.06.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5
No tuleehan se sieltä! XCOM 2 vahvistettiin konsoleille syksyksi

Pc-yksinoikeutena alunperin paljastettu XCOM 2 on saapumassa sittenkin vielä myös konsoleille. Sekä Xbox One- että PlayStation 4 -pelaajat voivat aloittaa alienien lahtaamisen Euroopassa 9. syyskuuta, kiitos yhdysvaltalaisstudio The Workshopin tekemän käännöstyön.

XCOM 2:n saama huima vastaanotto on ollut palkitseva ja nöyryyttä herättävä kokemus tiimissämme ja olemme tietäneet konsolipelaajienkin haluavan vielä päästä käsiksi peliin. Innokkaina konsolipelaajina olemmekin innoissamme voidessamme tehdä yhteistyötä The Workshopin kanssa ja tuoda XCOM 2:n kaikkien fanien saataville, XCOM 2:n luova vetäjä Jake Solomon selittää.

Näillä näkymin konsolipelaajat saavat XCOM 2:sta saataville pääpiirteittäin saman pääpelin kuin pc-pelaajat jo aiemmin alkuvuodesta. Julkaisija 2K on ilmoittanut nimittäin myyvänsä myös konsoliversioihin pelin Reinforcement Pack -nimistä kausikorttia, jolla käsiksi on mahdollista päästä kaikkiin pelin lisäsisältöpaketteihin alennushintaan.

Pelaaja-lehden arvostelun XCOM 2:n pc-versiosta voi lukaista tästä.

Lähde: 2K Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

JESSS, ei tarvitse pc:n lutkua päivittää ainakaan vielä tänä vuonna. Optimistisena toki odotin tämän julkistuksen tulevan, mutta odottavan aika on pitkä.

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Ensireaktioni, kun luin otsikon: "Jes! Ihanaa!". Tavallaan uskalsin tätä odottaakin. Ei kai kukaan niin kahjo nykyään ole, että julkaisi näinkin profiilisen pelin vain PC:lle. Edellinenkin osa tulee kohta Xboxin kultajäsenille ilmaisena ja vielä taaksepäin yhteensopivana, niin pääsee verryttelemään muistoja (alunperin pelailin PS3:lla).

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Vaikuttaa sellaiselta tekeleeltä, että parempi säästää hermoja. :)

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Yeaaaaaah baby!!! Maistuu!!!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Olipas siinä otsikko. Ilmeisesti konsolispedepiireissäkin on tätä haluttu pelata vaikka julkaisun aikoihin mollattiin peliä.

Nostoja