Noh, ensi vuonna sitten – Until Dawn -kehittäjien PlayStation VR -pelit myöhästelevät / Uutiset / pelaaja.fi

Noh, ensi vuonna sitten – Until Dawn -kehittäjien PlayStation VR -pelit myöhästelevät

12.11.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Supermassive Gamesin virtuaalitodellisuuspelit The Inpatient ja Bravo Team ovat molemmat joutuneet lykätyksi. Tämän vuoden sijaan ensimmäiseksi mainittu on saapumassa PlayStation 4:lle nyt 24. tammikuuta jälkimmäisen seuratessa perässä 7. maaliskuuta.

Lykkäystä on perusteltu kehitykseen tarvittavalla lisäajalla.

Pelikaksikosta The Inpatient voi kiinnostaa varsinkin Until Dawn -faneja, sillä kyseessä on käytännössä sitä osittain pohjustava jännärikokemus. Bravo Teamilta odottaa sopii sen sijaan suoraviivaisempaa suojaräiskintää.

Täysin ilman Supermassive-pelattavaa tänä vuonna ei sentään jäädä. Euroopassa julkaisunsa saa 22. marraskuuta studion kehittämä Hidden Agenda -seikkailupeli, joka pohjautuu Sonyn tuoreeseen PlayLink-ideaan.

Lähde: PlayStation Europe

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Pari kertaa olen pohtinut että laittaisiko Hidden Agendan tilaukseen kun hinta on suoraan sanottuna vähintääkin kohtuullinen. Ilmeisen lyhyt se peli on, mitä nettiä on lukenut mutta jos siitä edes 2-3 läpipeluuta irtoaa ja jokainen on jotain 2 tunnin eli illanvieton verran, niin ihan ok hinta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Itse olisin toivonut tältä tiimiltä toista Until Dawn tyyppistä peliä.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Ai hitto Bravo Teamiä täs odotellu koska PS aim controllerilla ois hauska päästä räiskiin taas. Farpoint maistu just sen ohjaimen takia ja Dick Wilde oli kans ihan hauskaa hetken huvia.