Noin kymmenen vuoden työn tuloksena syntynyt Owlboy vahvistui konsoleille / Uutiset / pelaaja.fi

Noin kymmenen vuoden työn tuloksena syntynyt Owlboy vahvistui konsoleille

2.11.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Nätti ja paikoin jopa varsin oivaltava 2D-tasolentelypeli Owlboy on vahvistunut konsoleille. Pienen D-Pad-studion luomus saapui pc:lle aiemmin viime vuonna lähes kymmenen vuoden kehitystyön jälkeen, ja nyt se on vahvistunut PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Switchille helmikuun 13. päiväksi.

Konsolijulkaisun Owlboy saa ensialkuun digitaalisena, mutta D-Padilla on luvattu, että fyysinen julkaisu on sekin vielä työn alla. Peukaloitaan tiimi ei ole pyöritellyt myöskään pc-version suhteen, sillä peliin on julkaistu tällä viikolla mahdollisuus pelata sitä englannin lisäksi nyt kymmenellä muulla kielellä, kuten kiinaksi, saksaksi ja japaniksi.

Konsoliversio Owlboysta julkistettiin juhlavideolla, jolla D-Pad lisäksi vahvisti alkavansa myydä Owlboy-aiheisia oheistuotteita ja että sen varhaisempi peli Savant Ascent on sekin käännetty nyt japaniksi. Kyseisen videon voi katsastaa tästä. Oheen on upotettu myös Owlboyn fyysisiä versioita varten tehty tuore traileri pelistä.

Lähde: YouTube

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän veepeeuho kuva
veepeeuho

Aivan upeaa Amiga-ajat mieleen tuovaa pikseligrafiikkaa Metroidvania -hengessä. Kuka voisi olla vastustamatta? PC:llähän tuo on jo vanha juttu.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hieno juttu. Pitäisiköhän tämä hommata nyt hommata (sille vihdoinkin ostetulle) Switchille, koska varmasti toimisi hienosti myös kannettavassa tilassa pelattuna...

Nostoja