Noituri Geralt ikuistettiin viralliseen postimerkkiin Puolassa / Uutiset / pelaaja.fi

Noituri Geralt ikuistettiin viralliseen postimerkkiin Puolassa

19.09.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Kirjailija Andrzej Sapkowskin luomasta Noituri-sarjasta tuttu Geralt Rivialainen on saanut oman virallisen postimerkkinsä Puolassa. Uusien postimerkkien levitys starttasi maassa menneellä viikolla ja ne on valmistanut itse Puolan valtion postilaitos Poczta Polska.

Uusia postimerkkejä ei komista aivan mikä tahansa versio jo noin 30 vuotta seikkailleesta Geraltista, vaan nimenomaan pelinkehittäjä CD Projekt REDin versio myrtsistä hirviöntappajasta. Postimerkkien rinnalla markkinoille tuodaan myös Noiturin mukaan teemoitettuja erikoiskuoria, jotka on myös tehty yhteistyönä CD Projektin kanssa.

Kaiken kaikkiaan uusia postimerkkejä on valmistettu rajattu 180 000 kappaleen määrä.

Lähde: PC Gamer, EurogamerPoczta Polska

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Armaceptor kuva
Armaceptor

Tämä on jo niin pähee, että jää ilmaveivi-postimerkkikin kakkoseksi!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kuinkahan paljon noita ostavat pelaajat ympäri maailmaa? Varmasti joku noita hamstraa ja lyö Ebayhin tai vastaavaan tarjolle. Itse ainakin voisin harkita jos asuisin tuolla. Ostaisin itselleni ja myisin ylimääräiset niin saa muutkin tuota käsiinsä jos haluavat. En millään trokausmeiningillä kuitenkaan mutta ei silti ihan hyväntekeväisyytenäkään.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Aika pieni satsi sarjan suureen suosioon verrattuna - pitääpä varsin vilkaista myöhemmin, miten naurettavan korkealle noiden hinta tulee pomppaamaan ja kuinka nopeaa.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Pitääkin pyytää puolalaista kaveria postittamaan kirjeet näillä merkeillä!

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä mecha_no_maniac

Aika pieni satsi sarjan suureen suosioon verrattuna - pitääpä varsin vilkaista myöhemmin, miten naurettavan korkealle noiden hinta tulee pomppaamaan ja kuinka nopeaa.

Tuskin postimerkki skenessä kuitenkaan nousee kovin korkealle hinnat, ottaen huomioon mitä oikeasti harvinaisista merkeistä pyydetään ja maksetaan.

Nostoja