Noiturin seikkailut jatkuvat – Netflixin The Witcher -sarjan seuraavan kauden traileri lupaa draamaa ja toimintaa / Uutiset / pelaaja.fi

Noiturin seikkailut jatkuvat – Netflixin The Witcher -sarjan seuraavan kauden traileri lupaa draamaa ja toimintaa

8.06.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
3

Netflixin The Witcher -sarja on saanut uuden trailerin.

Varsin menestyksekkään suoratoistosarjan seuraava kausi käynnistyy kesäkuun lopussa. Uusi traileri antaa kuitenkin ennakkomaistiaiset kolmannen noituri-kauden seikkailuista.

The Witcherin kolmannen kauden traileri lupailee aiempien kausien tapaan draamaa ja tyyliteltyä toimintaa. Luvassa ovat myös Henry Cavillin jäähyväiset sarjan päähahmon roolissa, sillä Cavill astuu syrjään Geraltin tehtävistä kolmannen kauden jälkeen. Neljännestä kaudesta alkaen roolia esittää Liam Hemsworth.

Kolmas The Witcher -kausi alkaa Netflixillä 29. kesäkuuta. Kahteen osaan jaetun kauden kolme viimeistä jaksoa tulevat saataville heinäkuun lopussa.

Lähde: Summer Game Fest

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Luovutin jo kakkos kauden kohdalla, kun tykkäsin enemmän kirjojen tapahtumista. Netlix menee muutenkin pitkälle katkolle salasana uudistuksen myötä.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Aloin katsomaan sarjaa koska halusin nähdä kirjojen tarinan, mutta lukeminen ei kiinnosta. Kuitenkin jos olen oikein ymmärtänyt aikomus on poiketa kirjan tapahtumista ja tehdä Netflixin "omaa" Witcheriä. Toki jos tämä olisi hyvää niin mikä ettei vaikka edelleen mieluummin näkisin sen kirjojen tarinen, mutta Blood Origin näytti mitä tasoa Netflix-Witcher todennäköisimmin on.

Käyttäjän bioshokkaaja kuva
bioshokkaaja
Lainaus Angel of Death

Aloin katsomaan sarjaa koska halusin nähdä kirjojen tarinan, mutta lukeminen ei kiinnosta.

Suosittelen vahvasti sitten siirtymistä äänikirjojen pariin. Minä koin Witcherit niin ja se oli hieno matka ja elämys, Aku Laitinen oli hyvä lukija.

Netflixin eka Witcher kausi oli vielä hyvä ja eläydyin siihen kirjojen kuuntelun jälkeen vahvasti, mutta kakkoskausi olikin sitten luokkaa mitä ihmettä. Netflixin tarina lähti ihan omille urilleen eikä enää oikein edes tunnistanut kirjojen maailmaa tai hahmoja, se oli todella heikko esitys kirjoista pitävälle. Siinä missä ensimmäisestä kaudesta sai minusta enemmän irti, kun oli kirjat kuunneltu/luettu niin toisen kauden osalta olisi ehkä ollut parempi kun ei tietäisi kirjoista mitään, niin paljon huonompi kirjaan nähden oli kakkoskaudesta, ihan kaikki.