Noiturin seuraajakunta vain vahvistuu The Witcher 3:n lähestyessä / Uutiset / pelaaja.fi

Noiturin seuraajakunta vain vahvistuu The Witcher 3:n lähestyessä

27.10.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Puolalaisen CD Projekt RED -pelistudion valmistellessa odotettua The Witcher 3 -roolipeliä ensi vuodelle, on kuusivuotiaan pelisarjan aikaisempien osien myynti jatkunut vakaana vielä viimeisinä kuukausinakin. Tietoon on nyt tullut, että The Witcher ja The Witcher 2: Assassin of Kings ovat myyneet maailmalla yhteensä kuusi miljoonaa kappaletta.

Viiden miljoonan kappaleen rajan pelisarja saavutti viime helmikuussa. Iästään huolimatta peleihin onkin edelleen ollut hankala olla törmäämättä, sillä sekä Steamin että CD Projektin oman GOG.com-latauskaupan kautta kumpaakin tuotosta kaupitellaan harva se päivä alennushintaan.

Myyntilukujen tueksi CD Projekt julkisti kuluneella viikolla myös joukon tilastoja, jotka vertailevat sarjan aikaisempia osia tulevaan The Witcher 3:een. Kehittäjät ovatkin erityisesti halunneet tehdä selväksi uuden seikkailun massiivisuuden, sillä vertailussa nähdään muun muassa maailmojen koko, pelitunnit ja loppujen määrät.

Mutta miten monta hiustyyliä The Witcher 3:ssa onkaan!!?!?!?!

Ohessa olevan tilastokuvan saa suuremmaksi sitä klikkaamalla.

The Witcher 3: Wild Hunt julkaistaan valmistuessaan niin Windowsille, Xbox Onelle kuin myös PlayStation 4:lle. Pelin on tarkoitus tuoda ainakin jonkinlainen päätös noituri Geralt Rivialaisen interaktiiviseen matkaan.

Lähde: CD Projekt RED

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

parhaita A luokan rpg peliä joissa valinnoilla on merkitystä

Käyttäjän Juup87 kuva
Juup87

Eli aika taas päivittää tietokone uudelle tasolle. Onneksi sentään ei tarvitse kaikkia osia päivittää.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Siisteys on kyllä huipussaan kun katsoo tuota traileria.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Pitäisi omassa koneessa teho riittää aika lähelle maksimia, mutta niin oletin kakkosestakin ja ubersampling kyykytti koneen.

Suurin syy miksi peli-PC tuli aikoinaan hankittua oli juuri Witcher. Yksiä parhaita koskaan pelaamistani peleistä. Hiukan on suru puserossa kun saaga saa päätöksensä, mutta toisaalta hyvä etteivät rupea ahneiksi ja venytä vuosittaiseksi päivitykseksi. Mielenkiintoista nähdä pääsevätkö seuraavissa uusissa tuotoksissa Witchereiden tasolle.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

WITCHERS CAN JUMP!

Käyttäjän xtpro kuva
xtpro

Pitäisi varmaan koittaa 2. osa läpäistä, kun jäi kesken viime vuonna. Siistin näköinen traileri kyllä. Huomasiko kukaan lopussa salaista viestiä? ;)

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Kyllä vaan tuo kolmonen kuulostaa niin herkulliselta että on PS4:lle pakko ostos.

Käyttäjän HenrikHD kuva
HenrikHD

Salaa toivon, että CD Projekt päättäisi tuoda jonkinmoisen trilogiapaketin konsoleille, ennemmin tai myöhemmin. Saisi pelitalo samalla syyn työstää sen ykkösen uusversion loppuun, minkä aikoinaan julkistivat ja sitten peruuttivat.

Käyttäjän Pred kuva
Pred

Olin vähän mulkku ja ostin Witcher 2:n käytettynä :3
sori CPR.

Nostoja