Noiturin tehtävät jatkuvat seuraavaksi pöytäroolipeleissä – Witcher-rope saapuu ensi kuussa Cyberpunk 2020 -luojilta / Uutiset / pelaaja.fi

Noiturin tehtävät jatkuvat seuraavaksi pöytäroolipeleissä – Witcher-rope saapuu ensi kuussa Cyberpunk 2020 -luojilta

8.07.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
0

Kolme vuotta sitten julkistettu The Witcher -pöytäroolipeli julkaistaan virallisesti ensi kuussa.

R. Talsorian Gamesin kustantama roolipeli on legendaarisen Cyberpunk 2020 -ropen kynäilleen Mike Pondsmithin käsialaa. The Witcher Role-Playing Game -nimellä kulkeva teos perustuu kustantamon omaan Fuzion-pelijärjestelmään, joskaan roolipelin tarkempia mekaniikkoja ei ole vielä esitelty.

Pöytäroolipeli sijoittuu ajallisesti The Witcher 2:n ja The Witcher 3:n väliseen aikaan ja on jossain määrin modulaarinen hyödyntäen kakkososan vaihtoehtoisia loppuratkaisuja hyödykseen tarinankerronnassaan. Pelaajat pääsevät luomaan omat hahmonsa pelisarjan universumin tutuista roduista, mukaan lukien itse noiturit.

Witcher-pöytäroolipelin lisäksi kustantamon on määrä julkaista loppuvuonna myös uusittu versio Cyberpunk 2020:sta, Cyberpunk Red. Pondsmith konsultoi lisäksi CD Projekt Rediä studion tulevan Cyberpunk 2077:n suhteen.

The Witcher Role-Playing Game on ostettavissa elokuussa järjestettävästä GenConista ja sen jälkeen muun muassa R. Talsorian Gamesin verkkokaupasta.

Lähde: R. Talsorian Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.