Nolan North syrjäyttää Peter Dinklagen Destinyn ääninäyttelijäköörissä / Uutiset / pelaaja.fi

Nolan North syrjäyttää Peter Dinklagen Destinyn ääninäyttelijäköörissä

4.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Räiskintäpelikehittäjä Bungie on hankkiutumassa eroon Game of Thrones -tähti Peter Dinklagen Destiny-peliin tekemistä ääninäyttelysuorituksista.

Pelilehti Game Informer tietää kertoa, että Destinyn tulevan The Taken King -laajennuksen myötä pelin Ghost-robotin äänenä tulee toimimaan Uncharted-sarjan Nathan Drakena tunnettu Nolan North. Northia ei ole myöskään hankittu peliin mukaan luomaan vain uusia Ghost-repliikkejä The Taken King -sisältöä varten, vaan hänen avullaan myös Ghostin alkuperäiset lausahdukset on nauhoitettu uusiksi yhtenäisemmän pelikokemuksen vuoksi.

– Halusimme Nolan Northin Ghost-version herättävän sinut seikkailusi alusta ollessasi tasolla yksi ja seuraavan sinua aina tasolle 40 asti, pelin luova vetäjä Luke Smith kuvailee.

Muutoksen myötä Ghostin luonne Destinyssa saattaakin olla muuttumassa hieman. Bungie on kertonut, ettei se ole Northin palkkaamisen myötä muuttanut pelin käsikirjoitusta, mutta tästä huolimatta Northia on pyydetty lähestymään roolia silti omalla tavallaan. North onkin myöntänyt, ettei hän nauhoituksia tehdessään olekaan halunnut kuunnella Destinyyn aiemmin luotua Ghost-työtä, vaan hän on alusta lähtien lähtenyt vetämään hahmoa omaan suuntaansa.

The Taken King -laajennus julkaistaan Destinyyn syyskuussa. Sen on määrä laajentaa jälleen niin pelin tarina- kuin myös moninpelipuoltakin.

Lähde: Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

"Ettei se ole Northin palkkaamisen myötä muuttanut pelin käsikirjoitusta"

PFFFFFTTTT vai että käsikirjoitusta.

Nostoja