The Day Before -massiivimoninpelin julkaisu on viivästynyt poikkeuksellisesta syystä.

Julkaisija Mytona ja kehittäjä Fntastic ovat kertoneet joutuneensa siirtämään The Day Beforen julkaisua tavaramerkkiongelmien vuoksi. Studiot eivät olleet rekisteröineet The Day Beforen tavaramerkkiä ennen pelin julkistamista tammikuussa 2021. Tavaramerkki oli vielä julkistuksen aikoihin vapaana, mutta pian pelin paljastuksen jälkeen yksityishenkilö oli käynyt rekisteröimässä The Day Beforen tavaramerkin Yhdysvalloissa.

Mytona ja Fntastic kertovat, etteivät ne olleet tietoisia rekisteröinnistä ennen viime viikkoa, jolloin tavaramerkin haltija oli ollut studioihin yhteydessä asian tiimoilta. Kyseinen taho oli myös pyytänyt pelin poistamista Steamista, minkä vuoksi The Day Beforen kauppasivu ei tällä haavaa ole saataville.

Ongelman julkitulon myötä studiot kertovat selvittävänsä asian. Kiistan vuoksi The Day Beforen julkaisua on jouduttu kuitenkin siirtämään suunnitellusta maaliskuun julkaisuajankohdasta. Uuden suunnitelman mukaan The Day Before julkaistaisiin 10. marraskuuta. Samalla myös pelikuvaa esittelevän videon julkaisua on siirretty, kunnes tavaramerkkiongelma on selvitetty.

Lähde: Fntastic

Lisää luettavaa