Nomura: Emme tee FFVII:ää uudelleen / Uutiset / pelaaja.fi

Nomura: Emme tee FFVII:ää uudelleen

5.06.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
32

Kuuluisa hahmosuunnittelija Tetsuya Nomura on vastannut huhuihin Final Fantasy VII:n mahdollisesta uudelleen julkaisemisesta japanilaisen Dorimaga-lehden haastattelussa.

- Olen pahoillani, mutta emme ole todellakaan tekemässä uutta versiota Final Fantasy VII:stä, Nomura tyrmäsi.

Myös FFVII-pelien ohjaajalla Yoshinori Kitasella oli sanottavansa. Miehen mukaan sarjan 13. osan parissa häärivät työntekijät ovat kaikki suuria FFVII-faneja, joten kaikki toivo ei ole vielä mennyt. Nomurakin leppyi lopulta myöntämään, että projektia ei haluta pistää täysin jäihin.

Näillä näkymin näyttää kuitenkin siltä, että yhdeksi parhaimmista videopeleistä tituleerattua roolipeliä ei nähdä uutena versiona.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mikholi kuva
mikholi

Oma mielipiteeni on, että jättäisivät klassikon ihan suosiolla rauhaan ja keskittäisivät voimansa tekemään uuden Final Fantasyn, joka nousisi seiskan klassikkomaineen yli. :)

Käyttäjän Mannaporo kuva
Mannaporo

Lempipelini. Jos tulisi uusi versio ps3:lle, ostaisin varmasti sen takia koko konsolin. Erikoista, että kun kerran uudelleenjulkaisuja muutenkin tulee SE:ltä useimmista finaleista, niin ei sitten siitä monen mielestä parhaasta.

Ehkä he tosiaan ajattelevat, että peli on parhaimmillaan jo siinä alkuperäisessä muodossa. Pakko kunnioittaa sitä, että jokin on sentään vielä pyhää :P

Käyttäjän Tuulisti kuva
Tuulisti

Eli vannotaan ettei tehdä uudelleen, mutta saatetaan ehkä kuitenkin tehdä... Ei siis mitään uutta tälläkään rintamalla.

Tavallaan tietysti toivoisin tämän huippupelin remakea, mutta kun ajattelee millaista kuraa monet FFVII compilationin osat ovat olleet, on vain hyvä jos alkuperäistä Seiskaa ei enää kertaakaan kaiveta haudasta *****ttavaksi.

Keskittykää uusiin huippupeleihin! Loppujen lopuksi uuden FF-klassikon syntymiseen tarvittaisiin "vain" hyvä juoni yhdistettynä loistavaan pelattavuuteen.

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

KIITOS JEESUS!

Ainoa järkevä syy koko pelin remakelle olisi orkesteroitu monikanava ääniraita, mutta sen ne läskit voivat tehdä erikseenkin. MISSÄ SE VIIPYY!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jättäisivät tuon FFVIIn ihan suosiolla rauhaan ja keskittyisivät tekemään Xenogearsiin loput episodit kun jättivät työn vähän puolitiehen...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvä hyvä :) sen jos siitä tulisi remake niin he kuitenkin tekevät siitä ensin remaken ps3 ja sitten vielä uudempi remake Wiille ja siitä remakesta tehdään sitten hd remake Gameboy Colorille ja GBC remakesta tehdään uudempi remake PSP:lle ja PSP remaksta tehdään sitten viimeistelty Rmake of FF7 HD Remake Spesial Remake Edition of the Remakes

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

FF väsähti yhdeksännen osan jälkeen. Jättäisivät seiskan sen ansaitsemaan asemaan ja olisivat tekemättä mahdollisesti järkyttävää raiskausta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Olisi varmasti PS3 tullut tähänkin taloon jos kyseisestä mestariteoksesta olisi remake tehty. Vaikeahan sitä on ennustaa miten onnistuu, mutta kyllä Resi remake ja TR Anniversary ainakin saivat paikoitellen nostalgiallaan lähes kyyneliin. Ja monelta junnulta jäisi kyseiset jumalpelit kokematta ilman näitä remakeja ja kyllähän sitä moni "vanhuskin" mielellään palaisi teräväpiirto aikakaudella ottamaan mittaa Sephirothista ja kasvattamaan sitä helvetin kultaista Chocoboa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvä vaan etteivät tee. Rahastus.

FFIX on edelleen sarjan paras osa.

Käyttäjän Ervo kuva
Ervo

"Hyvä vaan etteivät tee. Rahastus.
FFIX on edelleen sarjan paras osa."
Quoted for truth.
Seiska ei minua koskaan sytyttänyt, en ymmärrä ihmisiä jotka pitävät sitä jonain messiaspelinä.

Nostoja