Noob Saibot ja Kotal Kahn palaavat areenoille Mortal Kombat 11:ssä – Shang Tsung odottaa hänkin tilaisuuttaan / Uutiset / pelaaja.fi

Noob Saibot ja Kotal Kahn palaavat areenoille Mortal Kombat 11:ssä – Shang Tsung odottaa hänkin tilaisuuttaan

22.03.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Noob Saibot ja Kotal Kahn on vahvistettu virallisesti mukaan Mortal Kombat 11:n pelattavien julkaisuhahmojen joukkoon. Kotal Kahn on ehtiny aiemmin jo esiintyä yhdessä pelin tarinatrailerissa, mutta nyt Outworldin keisari sekä alkuperäinen Sub-Zero ovat saaneet omat esittelyvideonsa.

Mortal Kombat 11:n lisäsisältöantia on saatu samalla valaistua. Jo aiemmin tiedossa on ollut, että Shao Kahn on saatavissa peliin ennakkotilausetuna. Ensimmäisenä julkaisun jälkeisenä lisäsisältönä mukaan liittyy myös velhopappa Shang Tsung, jota näyttelee hahmon roolissa vuoden 1995 Mortal Kombat -leffassa myöskin nähty Cary-Hiroyuki Tagawa.

Ainakin alustavasti peliin on suunniteltu julkaistavaksi kuusi lisäsisältöhahmoa.

Tuoreen trailerin voimin Warner Bros. ja NetherRealm Studios ovat juhlineet tällä viikolla lisäksi lähestyvää Mortal Kombat 11:n suljettua betaa. Maaliskuun 28. - 31. päivä pelin ennakkotilaajat saavat mahdollisuuden lähteä kokeilemaan pelin verkkopuolta, kustomointimahdollisuuksia ja Tower-tilaa viidellä hahmolla. Nämä ovat Scorpion, Skarlet, Jade, Kabal ja Baraka.

Varsinaisen julkaisun Mortal Kombat 11 saa PlayStation 4:llä, Xbox Onella, Switchilla ja pc:llä 23. huhtikuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Kiinnostaisi sinällään ostaa tämä, mutta itsellä loppuu yleensä tappelupeleissä motivaatio parin viikon jälkeen kun olen niin käsittämättömän surkea niissä. Ehkä alelaarista sitten taas.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Outo uutinen, sillä viimeöinen paljastus oli nimenomaan Noob Saibot ja Shang Tsung. Kotal Kahn oli tiedossa jo aikaisemmin. Se esiteltiin Kombat Kastissa muutama päivä sitten Jacquin kanssa.

Mahtavaa nähdä Cary-Hiroyuki Tagawa Shang Tsungin roolissa. Nostalgia overload.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Hyvä että edes Shang Tsung sai pupillit. Normaalisilmäiset hahmot taitavat kuulua jo vähemmistöön, niin kuin tämän uutisen thumbnaileistakin näkee😵.

Nostoja