Norjalainen rooliseikkailu Earthlock: Festival of Magic on osa syyskuun Games with Gold -valikoimaa / Uutiset / pelaaja.fi

Norjalainen rooliseikkailu Earthlock: Festival of Magic on osa syyskuun Games with Gold -valikoimaa

22.08.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
2
Earthlock: Festival of Magic

Microsoft on paljastanut syyskuun ensimmäiseksi Games with Gold -nimikkeeksi Earthlock: Festival of Magic -rooliseikkailun.

Earthlock: Festival of Magicin kehitystyö aloitettiin jo viitisen vuotta takaperin norjalaisen, Oslossa majapaikkaansa pitävän Snowcastle Games -studion toimesta. Lisäpontta haettiin vuoden 2014 Kickstarter-kampanjassa, jossa vuoropohjainen rooliseikkailu keräsikin kiitettävän, liki 180 000 dollarin rahoituksen.

Pelissä seuraillaan Amon-protagonistia, jonka kontolle jää pelastaa kohti vääjäämätöntä tuhoa ajautuva kotiplaneettansa Umbra. Luvassa on persoonallisia päähahmoja sekä japanilaisille roolipeleille ominaista kykyjen kehittämistä. 

Earthlock: Festival of Magic julkaistaa syyskuun 1. päivä Steamissa ja Xbox Onella. PlayStation 4- ja Wii U -versiot ilmestyvät noin kuukauden viiveellä.

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tuosta taidetyylistä on itselleni tullut jotenkin geneerinen vaikka se miellyttävä onkin. Hyvin kliseiseltä myös näyttää mutta eipä tästä voi tietää ennen kuin kokeilee, että kuinka toimiva teos tämä lopulta on. Eikö maksa mitään (ainakaan ekstraa).

Käyttäjän vilunki kuva
vilunki

Fantasiagenre on kliseisistä kliseisin, mutta näyttää kyllä kiinnostavalta.