Norman Reedus: Death Stranding 2 on valmisteilla / Uutiset / pelaaja.fi

Norman Reedus: Death Stranding 2 on valmisteilla

30.08.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Death Stranding 2, Norman Reedus, The Walking Dead, Hideo Kojima,

Death Stranding on saamassa jatkoa, pelin pääosaa esittänyt Norman Reedus vihjaa.

Reedus oli äskettäin antanut haastattelun The Walking Dead -sarjan päättävän yhdennentoista tuotantokauden mediatilaisuudessa, jonka yhteydessä puheeksi oli tullut myös toissa vuonna julkaistu Death Stranding. IGN-julkaisun brasilialaisen sivuston mukaan Reedus oli kertonut haastattelussa Death Stranding 2:een kehitykseen liittyvien neuvotteluiden olevan käynnissä paraikaa. Vaikka tuotanto on haastattelun perusteella vasta valmisteilla, vaikuttaa Reedus lyhyessä kommentissaan luottavaiselta jatko-osan suhteen.

Ennen jatko-osaa uudesta Death Stranding -sisällöstä päästään nauttimaan jo ensi kuussa. 24. syyskuuta PS5:lle ilmestyvän Death Stranding Director's Cut -version sisällöstä saatiin lisätietoja äskettäin Gamescom-messuilla.

Lähde: IGN Brasil

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

kah. tässä pääsyy miksi en ensimmäistäkään hommannut. vituttaa tuon näyttelijän naama!

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Death Stranding: 5/5 peli, mutta ei kiitos enempää tätä samaa. Jotkut pelit on vaan sellaisia, että niiden lopussa tuntee olonsa täysin kylläiseksi, eikä niille kaipaa yhtään jatkoa.

Toisaalta jos joku pelibisneksessä osaa tiristää peli-ideasta joka viimeisen irti lähtevän pisaran, niin se on puolet elämästään Metal Gear -liemissä keitetty Kojima.

Nostoja