Nostalginen aikamatka-ale juhlii pc-pelaamista GOGissa

Latauskauppa GOG ottaa hyödyn irti vanhoja pelejä pursuavasta lataustarjonnastaan ja juhlii nyt pc-pelaamisen mennyttä 30 vuotta alennuskampanjalla.

28.1.2014 16:58

Vanhempien pc-pelien jakeluun erikoistuneessa GOG.com-latauskaupassa on lyöty käyntiin tuore alennuskampanja. Aikakonealennusmyynniksi kutsutun tempauksen tarkoituksena on juhlistaa pc-pelaamista menneen 30 vuoden ajalta, mikä luonnollisesti näkyy myös alennuksessa olevissa peleissä.

Useamman seuraavan tunnin ajan GOG.comin etusivulla on nähtävillä tarjouksessa aina jokin yksi tietty peli tai pelikokoelma, jonka pelaajat voivat napata itselleen parhaimmillaan 90 prosentin alennuksella. Kukin alennus on sidottu kiinni aikarajaan, mutta kukin latauskaupan käyttäjä voi kuitenkin käydä sekä pienentämässä että pidentämässä sitä muutamalla sekunnilla, mikäli näin haluaa.

Kun alennuksen aika umpeutuu, on uuden pelin vuoro. Kukin peleistä edustaa yhtä menneistä 30 vuodesta. Kirjoitushetkellä menossa on vuosi 1985, eli myynnissä on nähty kaksi settiä: Ultimat 1-3 ja Zork Anthology. Ajan myötä tarjolla nähtäneen vielä muun muassa tuotoksia kuten Legend of Grimrock, Wizardry ja Deus Ex.

Lähde: GOG.com

Lisää luettavaa