Nostalgisen Sonic the Hedgehog -pelin erikoisversio saavuttaa sittenkin vielä Euroopan

Retrohengessä osin kulkeva uusi 2D-Sonic-seikkailu Sonic Mania saa Euroopassakin vielä nostalgiaan luottavan erikoisversion, johon voi tosin olla hankalaa päästä käsiksi.

17.10.2016 21:53

Ensi vuoden keväällä julkaistava kaksiulotteinen Sonic-peli Sonic Mania on saamassa sittenkin myös Euroopassa vielä fyysisen erikoisversion. Erikoisversio julkistettiin alunperin vain Amerikkaa varten, mutta fanien kova pyyntelytulva sai Segan lopulta muuttamaan mielensä myös Euroopan suhteen.

Täällä päin maailmaa erikoisversiota on myyty ainakin toistaiseksi ennakkoon ikävä kyllä vain verkkokauppa Amazonin kautta, jossa se näyttää rajoitettuine kopiomäärineen menneen välittömästi myös jo kuin kuumille kiville. Erikoisversio sisältää itse Sonic Manian latauskoodin lisäksi sekä Sega-huudahdusäänellä varustetun 12 tuuman Sonic patsaan että myös Mega Drive -kasetin muotoiseen pakettiin ujutetun sormuksen.

Ohessa erikoisversioita mainostava humoristinen traileri.

Tarkkaa julkaisupäivää sekä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle että pc:lle matkaavalle Sonic Manialle ei ole vielä annettu. Erikoisversio pelistä saadaan vain konsoleille.

Lähde: Sega

Lisää luettavaa