Nouseeko Sonic-klassikkojen tyyli uuteen potenssiin? Freedom Planet 2 sai uuden trailerin, uusitun demon / Uutiset / pelaaja.fi

Nouseeko Sonic-klassikkojen tyyli uuteen potenssiin? Freedom Planet 2 sai uuden trailerin, uusitun demon

30.12.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

GalaxyTrailin tuleva tasoloikkapeli Freedom Planet 2 on antanut uuden vahvan näytteen olemassaolostaan. Pelistä on julkaistu niin uusi lähemmäs viisi minuuttia kestävä pelikuvatraileri, minkä lisäksi sen lähemmäs vuoden vanha demo on päivitetty uuteen kuosiin.

Uudella trailerilla näytille tuodaan peräti seitsemän pelin kenttää. Tällä GalaxyTrail on halunnut esitellä varsinkin pyrkimyksiään luoda vaihtelevampia ympäristöjä, joissa osassa saatetaan painottaa nopeutta, osassa tasohyppelyä ja osassa vuorostaan taistelemista.

Uuden päivitetyn demon Freedom Planet 2:sta voi napata haltuunsa Steamin ja pelin kotisivujen kautta. Uutta sisältöä se ei erityisemmin tarjoa, vaan enemmänkin se hioo pelin tekniikkaa ja monipuolistaa hieman hahmojen kykytarjontaa.

Julkaisuajankohtaa Freedom Planet 2:lle ei ole toistaiseksi annettu. Peli saapuu ainakin pc:lle, mitä nyt Switch-versiosta on siitäkin vihjattu.

Lähde: GalaxyTrail

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja