Nuclear Throne toi retrohtavaa pikseliräiskintää Steam Early Accessiin

Vlambeerin uusimpiin pikselituotoksiin lukeutuva Nuclear Throne on rynnistänyt Steamin varhaisjulkaisujen joukkoon keräämään rahaa kehitystään varten.

11.10.2013 20:12

Hieman pienemmillä pelinimikkeillä mainetta kerännyt Vlambeer-studio on tuonut uuden Nuclear Throne -pelinsä varhaisversion Steamiin. Palvelun Early Access -osastolla tuotoksen löytää 12 euron hintalapulla varustettuna

Pelin jo nyt ostaville alankomaalaisstudio lupaa julkaista pelistä uuden version lähes viikottain. Kehittäjät kuitenkin myös huomauttavat, että varhainen versio on tarkoitettu heille, jotka tosissaan haluavat tukea pelin kehitystä. Kun Nuclear Throne lopulta nimittäin julkaistaan, on sen hinnan määrä olla hieman nykyistä alhaisempi.

Alkujaan Wasteland Kingsina tunnettu satunnaisgeneraatiota ja räiskintää yhdistävä Nuclear Throne alkoi hahmottua osana vuoden alussa järjestettyä Mojam-kehitystapahtumaa. Alkuperäinen prototyyppi pelistä rakennettiin muutamassa päivässä, mutta kehittäjät tykästyivät siihen niin, että he päättivät lopulta tehdä siitä seuraavan suuremman projektinsa.

Vlambeerin aikaisempiin projekteihin lukeutuvat esimerkiksi niin Super Crate Box, Ridiculous Fishing kuin myös Serious Sam: The Random Encounter.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa