Nuorehko taistelupelisarja saa jälleen vauhdikasta jatkoa / Uutiset / pelaaja.fi

Nuorehko taistelupelisarja saa jälleen vauhdikasta jatkoa

5.08.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Taistelupelimarkkinoilla vuosia nimeä tehnyt Arc System Works jatkaa BlazBlue-sarjansa parissa. Studio julkisti viikonloppuna Japanissa järjestetyssä BlueFes 2012 -tapahtumassa työstävänsä parhaillaan uutuuspeliä BlazBlue: Chrono Phantasma.

Näillä näkymin Chrono Phantasma lisäisi sarjan hahmokaartiin ainakin kolme uutta taistelijaa. Näiden ohella tutut hahmot ovat fanitietojen mukaan käyneet läpi sekä pelillisiä että paikoin myös ulkoisiakin muutoksia.

Japanin kolikkopelihalleihin Chrono Phantasma saapunee ensi talven aikoihin. Todennäköisesti konsoliversiot ovat kuitenkin myös kehitteillä.

Tähän mennessä pelisarjan teoksia on mennyt kaupaksi maailmalla yhteensä 1,7 miljoonaa kappaletta.

Seuraava Arc System Worksin Euroopassa nähtävä peli on Persona 4 ArenaAtlusin suosittuun roolipelisarjaan pohjautuva mätkintä on tarkoitus julkaista vielä tämän vuoden puolella sekä Xbox 360:lle että PlayStation 3:lle.

Ohessa BlazBlue: Chrono Phantasman ensimmäinen traileri.

Linkki traileriin

Lähde: Shoryuken, Famitsu, Siliconera

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän LordZalor kuva
LordZalor

Nyt näyttää kyllä hyvältä! Hahmokaarti on sisältää dlc -hahmot viime pelistä, joita en ole ikävä kyllä hankkinut, ja vielä muutaman uuden, joiden tarinallista panosta odotan innolla. Sinänsä outoa mutta itse ainakin pelaan kyseistä pelisarjaa ensisijaisesti tarinan takia. Loistava pelimekaniikkakin peleistä löytyy <3

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Mietin vain että moneskohan versio tuo pelistä on jo? kolmas vai neljäs? sama peli ja lisää hahmoja + pelimuotoja, harmillisesti tulee mieleen Capcom. ehkä tuokin oisi paras ostaa sitten kun se vihoviimeisin versio pelistä tulee.

Käyttäjän Kassi kuva
Kassi
Lainaus käyttäjältä Kaze88

Mietin vain että moneskohan versio tuo pelistä on jo? kolmas vai neljäs? sama peli ja lisää hahmoja + pelimuotoja, harmillisesti tulee mieleen Capcom. ehkä tuokin oisi paras ostaa sitten kun se vihoviimeisin versio pelistä tulee.

Tämä Chrono Phantasma on ihan kunnollinen jatko-osa, eikä mikään Continuum Shiftin uudelleen julkaisu (josta on se 3 eri versiota). Tässä on paljon uutta ja tarinakin jopa jatkuu eteenpäin.

Peli kyllä menee henkilökohtaisen "odotetuimmat-listan" kärkikastiin. Tiedä sitten milloin peli nähdään konsoleilla EU:ssa. Hurjimmat huhut menevät vuodelle 2014.

Käyttäjän Eerie kuva
Eerie

Lol, ja taas sarja jatkuu.
En tiedä, ei herätä minkäänvaltakunnan innostusta, edelliset oli jo niin turhakkeita.

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Kyllä nyt tulee tappelu pelejä. En missään nimessä valita, mutta ei kyllä aika ja rahat riitä. Tekken tag 2 ja Doa 5 seuraavaksi ja niiden lisäksi keskittyy nykyisiin. Blazblue kyllä hyvä peli. Tuo voisi olla seuraava BB suoraan 1 jälkeen. 3d tappelupelejä voisi tulla lisää.