Nuori nainen ja pullo / Uutiset / pelaaja.fi

Nuori nainen ja pullo

27.07.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
7

Klassiset seikkailupelit ovat lähteestä riippuen joko kuolleet tai enemmän kuin voimissaan. Yleisesti ottaen voidaan kuitenkin sanoa, että lajityypin edustajia saa pelattua parhaiten ja eniten pc:llä.

Yorkshirelainen Viperante-pelinkehittäjäryhmä valmistelee parhaillaan Restless-nimistä seikkailua pc:lle. Tässä vaiheessa on tietysti aivan turhaa spekuloida lopullisen tuotteen tasoa, mutta ainakin se kuulostaa perinteiseen tapaan mielenkiintoiselta.

Pelaaja ohjaa nuorta Kate Jones -nimistä naista. Kate tekee jotain todella pahaa, ja se ajaa naisen pullon kaveriksi ja muutenkin pohjalle. Murheiden hukuttaminen alkoholiin on onnistua, mutta kun unissa moneen otteeseen nähty outo nainen vihjaa olemassaolostaan myös valvetunteina, Kate ryhdistäytyy.

Restlessiä kuvaillaan yliluonnolliseksi trilleriksi. Tarina sisältää järjestäytynyttä rikollisuutta, korruptiota, yliluonnollisia elementtejä ja olettavasti ihmistunteiden koko kirjon.

restless_screenshot_003_800op.jpgrestless_screenshot_002_800op.jpg

Ainakin kuvakaappausten perusteella peli näyttää, no, todella ”perinteiseltä”, mutta koska pelin julkaisuajankohdaksi on ilmoitettu vuoden 2007 viimeinen neljännes, asioita voi tapahtua. No, oli miten oli, ainakin yksi perinteinen seikkailupeli on vielä tuloillaan. Torjuntavoitto

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tuhomursu kuva
Tuhomursu

Hiii! Parhautta!

Tämmöisiä pelejä saisi ehdottomasti tulla lisää, sillä maailman ei tarvitse olla enää niin staattinen kuin joskusmuinoin se on pahimmillaan ollut. Mikäli maailmasta tehtäisiin graafisesti eläväisempi puiden huojunnasta vuorokaudenajan valoon ja pimeyteen, sekä äänisfääriä myöten, olisi käsissä ns. voittajapeli!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kerrankin peli josta voi sanoa, että hyvältä vaikuttaa. Alempi kuva tuo mieleen vanhemmat Broken Swordit, tuon inventaarion kanssa.

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

Klassista seikkailua! Aina kelpaa. Olenkin tässä viimeksi pelaillut ensimmäisiä Monkey Islandeja.

Käyttäjän ULVI kuva
ULVI

Jep, inventaario on oldschool. Mitäköhän muuten Broken Swordin nelososalle kuuluu?

Käyttäjän Santos kuva
Santos

Vain pc:lle! Miksi, oi jumalani, miksi?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Käsittääkseni Broken Sword on palaamassa juurilleen. Ainakin hiiri ohjaus tekee kuulemma come backin. Ja kolmosesta tutut turhauttavan helpot ja typerät laatikot puzzlet on vähentyneet.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Käsittääkseni Broken Sword on palaamassa juurilleen. Ainakin hiiri ohjaus tekee kuulemma come backin. Ja kolmosesta tutut turhauttavan helpot ja typerät laatikot puzzlet on vähentyneet."

Huuwhat!?! Tottako puhut?!? Mahtavaa!

Ja tosiaan, itsekin tuli pelattua tuossa juuri Broken Sword I läpi ja Broken Sword II viime jouluna, että näitä peliä ei todellakaan ole liikaa.