Nuuskamuikkusen oma videopeli Snufkin: Melody of Moominvalley näyttäytyi uusilla videoilla – Sigur Rós mukana seikkailun ääniraidalla / Uutiset / pelaaja.fi

Nuuskamuikkusen oma videopeli Snufkin: Melody of Moominvalley näyttäytyi uusilla videoilla – Sigur Rós mukana seikkailun ääniraidalla

14.06.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Snufkin: Melody of Moominvalley, Nuuskamuikkunen, Snufkin, Hyper Games 2023, Muumit, Mii, Tove Jansson, Sigur Rós, seikkailu

Muumi-hahmo Nuuskamuikkusen ympärillä pyörivää Snufkin: Melody of Moominvalley  -seikkailupeliä on esitelty tuoreen videokuvan merkeissä.

Peli sai viikonloppuna parikin videota, joista Wholesome Direct -lähetyksen yhteydessä esitelty materiaali pureutuu ennen kaikkea pelin päähahmon ja Muumi -sarjan taustoihin. Muutamia tuoreita pelikuvavilauksia on siinäkin kuitenkin nähtävillä.

Aina vain enemmän pelikuvaa on tarjolla Future Game Showcasessa nähdyllä trailerilla, jossa esille tuodaan muun muassa pelin tarjoamaa pulmanratkontaa ja musisointiminipelejä. Taustalla kuullaan myös islantilaisbändi Sigur Rósia, jonka ()-albumin musiikkia kuullaan myös osana valmista peliä.

Snufkin: Melody of Moominvalley on määrä julkaista vuoden 2023 aikana pc:lle ja toistaiseksi vahvistamattomille konsoleille.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Kappas, Nyytikin on mukana. Julkistustraileri oli jo erittäin lupaavan oloinen ja nyt nähtiin itse Muumitkin, taloineen päivineen. Mörkökin löytyy, joskin voin vain arvailla onko tämä lopulta vain rekvisiittaa taustalla... vai liittyykö siihenkin joku tehtävä? Ja jos liittyy, niin miten pahaa nightmare-fuelia siitä on tiedossa? Tuskinpa ihan 90-luvun animen pahinta antia sentään, tai edes lähellekään (joskin näin tarkemmin ajatellen, se Muumipapan nuoruuden ykkösjakson "hirviömetsä" lienee silti visuaalisesti se kaikista karmivin osuus koko animessa. Kirjoissa sentään sanotaan suoraan, että kyseessä oli vain papan ylivilkas mielikuvitus, animessa tämä ei tule läheskään niin selvästi esille).

Peli on kuitenkin niin rauhallisen utuisen oloinen. Ja tuossa uusimmassa Muumi-sarjassakin Mörkö kuvataan jo debyyttijaksossaankin ennemmin sympatiaa ansaitsevana, yksinäisenä olentona, kuin antagonistisena hirviönä. Siihen nimeen kuvittelisin, että tämän pelinkin Mörkö on ihan eri sympaattinen tuttavuus entä 90-luvun kaimansa.