Nvidia jakaa ilmaiseksi Cyberpunk 2077 -versioita GeForce RTX 2080 Ti -näytönohjaimesta / Uutiset / pelaaja.fi

Nvidia jakaa ilmaiseksi Cyberpunk 2077 -versioita GeForce RTX 2080 Ti -näytönohjaimesta

18.02.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Nvidia jakaa ilmaiseksi Cyberpunk 2077 -versioita GeForce RTX 2080 Ti -näytönohjaimesta

Nvidia on lyöttäytynyt yhteen CD Projekt REDin kanssa uudessa markkinointikampanjassaan.

Kampanjan keskiössä on Cyberpunk 2077 -teemalla varustettu painos Geforce RTX 2080 Ti -näytönohjaimesta. Keltaisella värityksellä ja Cyberpunk 2077 -logolla varustettua näytönohjainta on saatavilla rajoitettu 200 kappaleen painos, josta jaetaan vielä ilmaiseksi 77 kappaleen erä. Arvontaan voi osallistua jakamalla, tykkäämällä ja kommentoimalla GeForcen #RTXOn-tunnuksella varustettuja sosiaalisen median päivityksiä helmikuun 28. päivään mennessä.

Kampanja näyttää jo nyt menestyksekkäältä, sillä kampanjan aihetunniste nousi heti esimerkiksi Twitterin suosituimpien tunnisteiden joukkoon. Mikäli arvontaan osallistuminen sosiaalisessa mediassa ei kuitenkaan kiinnosta, voi RTX 2080 Ti:n Cyberpunk 2077 -painoksen hankkia omakseen tulevaisuudessa esimerkiksi hyväntekeväisyyshuutokaupassa. 

Lähde: Nvidia

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Karvalakki kuva
Karvalakki

Komiaa! Vaikka voittaisikin, tulisi silti kallis paukku kun pitäisi kasata uusi kone keltaisella teemalla :D

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Niimpä..varsinkin jos joutuu tekeen tämmöisen: https://www.artstation.com/artwork/XBe9yL

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kauhean aktiivinen en ole näissä some-kanavissa mutta pitihän tuo koukku heittää vesille. Olisi melkoisen siistiä kun hyppäisi kerralla top tieriin jostain muinaismuiston maailmasta. Noin muutenhan oma kone onkin varsin pystyvä mutta nimenomaan näyttis on vain tuomassa kuvan ruudulle, joten siihen en ole panostanut.

Eipä tässä kuitenkaan tarvitse voittoa pelätä kun mahdollisuus varmaan jotain lottovoiton luokkaa. Omalla kohdalla tosin jo selvästi enemmän kun en lottoa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kyllähän tuon koneeseen voisi pariksi kuukaudeksi ottaa ilmaiseksi. Verothan siitä joutuu maksamaan tietenkin jos sen voittaa. Uudet GPU:t tulossa puolen vuoden sisään. Hidas paska kohta, varsinkin siinä säteenseurannassa pian verrattuna siihen mitä on tulossa.