Nvidia julkisti "maailman kehittyneimmän näytönohjaimen" - katso teknologiademo / Uutiset / pelaaja.fi

Nvidia julkisti "maailman kehittyneimmän näytönohjaimen" - katso teknologiademo

5.03.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3

Nvidia julkisti uuden GeForce GTX Titan X -näytönohjaimensa parhaillaan meneillään olevilla Game Developers Conference -messuilla.

Unreal Engine -pelimoottorin kehittäneen Epic Gamesin esityksen aikana lavalle kiivennyt Nvidia-pomo Jen-Hsun Huang paljasti tuotteen eilen täysin yllättäen. Pikaisen esiintymisensä aikana Huang ehti hehkuttaa Titan X:n olevan kehittynein näytönohjain maailmassa, ja kertoi yhtiön rakentaneen sen virtuaalitodellisuuspelit mielessä.

Titan X:n tarkat tekniset ominaisuudet paljastetaan Huangin mukaan noin kahden viikon kuluttua, mutta mies kertoi näytönohjaimeen mahtuvan 12 gigatavua näyttömuistia ja yhteensä 8 miljardia transistoria. 

Julkistuksen ohessa yleisölle näytettiin myös hymyn huulille nostava Unreal Engine 4 -teknologiademo, joka esittelee vastikään maksuttomaksi muuttuneen pelimoottorin potentiaalin lisäksi myös Titan X:n tehoja. Suloisen videon voi katsastaa alta.

Lähde: VG247PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän make72 kuva
make72

Onkohan tossa 8 gigaa nopeeta muistii ja 4 gigaa viis kertaa hitaampaa muistii?:)

Käyttäjän Terzzi kuva
Terzzi
Lainaus käyttäjältä make72

Onkohan tossa 8 gigaa nopeeta muistii ja 4 gigaa viis kertaa hitaampaa muistii?

Ei todennäköisesti. Itse sinäänsä arvostan nvidiaa erilaisesta ratkaisusta näytönohjaimen suhteen, mutta markkinointi ja salailu olivat asiat mitkä johti tähän tilanteeseen. Viisas päätös sinäänsä, kun nyt grafiikkapiirissä pn toimivat 3.5gb sen sijaan että jos sitä loppua 512mb ei olisi hidastettu käytössä olisi vain 3gb

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ihan ok näköinen. Odotan sitä, että peleistä tulee yhtä hyvännäköisiä kuin animaatio elokuvista,