Nvidia pullistelee hauiksiaan uudella The Division -videolla / Uutiset / pelaaja.fi

Nvidia pullistelee hauiksiaan uudella The Division -videolla

1.03.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
8
Nvidia pullistelee hauiksiaan uudella The Division -videolla

Näytönohjainvalmistajien välinen kilpavarustelu jatkuu edelleen.

Omaa torveaan toitottaa tällä kertaa Nvidia, joka esittelee GameWorks-teknologiansa näennäistä ylivertaisuutta uudella Tom Clancy's The Division -trailerilla. Reilusti lisävääntöä vaativat bonusasetukset tekevät muun muassa heijastuksista, varjoista, valoista ja säätiloista hieman todentuntuisempia, ja pikkusäätöjen yhteisvaikutus on vertailuotosten perusteella kieltämättä huomattava.

Silmänruoan ohella sivistystä tarjoilee verkkoräiskinnän tekninen johtaja Anders Holmquist, jonka selkokieliset selitykset havainnollistavat graafisten ratkaisujen toimintaa teoriassa.

– Tämä yksinoikeusteknologia auttoi meitä luomaan immersiivisimmän ja realistisimman mahdollisen version New Yorkista, mies ylistää Nvidiaa videolla.

Pätkän voi katsastaa kätevästi alta.

Tom Clancy's The Division ilmestyy PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle tasan viikon päästä 8. maaliskuuta.

Lähde: VG247, GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Mitään sanomattomat Gameworks ominaisuudet tässä pelissä. Toki HBAO+ on loistava ja löytyykin lähes joka pelistä. AMD kortin omistavat voivat siis olla tyytyväisiä, vaikka en ymmärrä mistä se poru tulee, kun nuo saa joka pelistä pois päältä.

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Joo, hyvältä näyttää. Beta pyörähti kivasti 60fps high asetuksilla. Viikonpäästä pääsee vihdoin pelaan. Oli muuten hauska peli Co-oppina kavereitten kans :)

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti
Lainaus käyttäjältä Hanska

Joo, hyvältä näyttää. Beta pyörähti kivasti 60fps high asetuksilla. Viikonpäästä pääsee vihdoin pelaan. Oli muuten hauska peli Co-oppina kavereitten kans

Yksin taas sellasta väkinäistä vääntämistä että ei kauaa kiinnostanut se numeroiden hakkaaminen vihollisiin. Ei vain oikein iskenyt itseeni ja se alkuperäinen traileri näytti paljon mielenkiintoisemmalta kuin itse peli loppujen lopuksi tulee olemaan.

Käyttäjän Jamatsu kuva
Jamatsu

Ilmeisesti tässä(kään) ei ole kunnollista yksinpelikampanjaa, eikä siis tarvitse ostaa? Botteja vastaan sotimista ilman tarinaa en laske "oikeaksi" yksinpeliksi.

Käyttäjän Kapache kuva
Kapache

Kinostus lähti siinä kohtaa kun rynkyllä tarvittiin 3 headshottia lähietäisyydeltä. netti on täynnä ilmaispelejä joissa voi katsella numeroiden lentävän taisteluissa.

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Itselle tässä pelissä toimi tämä vähän diablomainen koukku. Aina kun sai parempia droppeja niin piti päästä testaan kuinka paljon helpommin ennen reilusti osumia imeneet körmyt tippuivat uusilla kamoilla. Juu myönnettäköön, että yksin peli oli melko puuduttavaa hommaa, mutta porukalla varmasti ihan hauska jauhaa kamppis läpi ja käydä vähän äyästämässä dakrzonella :)

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental
Lainaus käyttäjältä Jamatsu

Ilmeisesti tässä(kään) ei ole kunnollista yksinpelikampanjaa, eikä siis tarvitse ostaa? Botteja vastaan sotimista ilman tarinaa en laske "oikeaksi" yksinpeliksi.

Mitä olen ymmärtänyt, niin tässä ei ole erillistä yksinpelikampanjaa sanan perinteisessä merkityksessä, vaan että tarinatehtävät hoidetaan maailmassa/tilassa missä co-op, ja PvP. Muistelen kuulleeni, että tarinatehtäviä voi vääntää yksinkin, mutta tässä on varmaan MMO-tyyliin aika minimaalinen juoni, joten mukaansatempaavaa juonta, dramaattisia välinäytöksiä ja loistavaa dialogia tuskin löytyy. Lisäksi tarinatehtävätkin ovat varmaan aika kuivaa kamaa yksin, sillä tämän pelin pääpointtikin on moninpeli. Eli co-op -tehtävien suorittaminen tekoälyä vastaan, ja erikseen rajattu alue, jossa pelaajat voivat myös sotia keskenään, tai tehdä yhteistyötä, miten ikinä päättävätkään.

Käyttäjän Core kuva
Core

Ei tässä varmaan mitään Last of Us-tason tarinankerrontaa ole, mutta kyllä itse tykkäsin siitä vähästä tarinanpätkästä mitä antoivat alphassa pelata. Itse tuli tahkottua yksinäni tätä n. 20h sillon alphassa (betaa en viitsinyt kun aattelin et säästän julkkariin). Tarina taitaa pitkälti pyöriä sen "hyvisten" HQ:n saamisessa toimintakuntoon. Sitten on vähän kevyempi sivutarinoita ja lisäksi suht geneerisiä satunnaiseventtejä. Ihan vaan roamaaminen ilman tehtävääkin koukutti kyllä itseäni yllättävän paljon (kuten sanoin, 20h alphaa jossa tuskin oli edes contenttia) vähän siihen Diablomaiseen tyyliin. Riippuu vähän siitä, saadaanko niille roamaamisessa kerätyille resursseilla oikeaa tarvetta/pulaa.

Mutta kyllä tarinassa oli ihan hyvät ääninäyttelyt, animaatiot ja dialogit sinänsä. Vertaisin tätä peliä ehkä Destinyyn aika paljon.

Kyllä tässä sinänsä ihan perinteinen yksinpelitarina löytyy, mutta Destinyn tavoin se tehdään netissä myös sekin. Muita pelaajia ei tarinassa välttämättä ole, ellet halua co-oppia. PVP tapahtuu omassa instanssissaan/omalla alueellaan eli ei tarvitse pelätä että joku tulee gänkkimään kesken storymoden.