Nvidian Stadia-haastaja GeForce Now tuo RTX-tehot virallisesti kaikelle kansalle / Uutiset / pelaaja.fi

Nvidian Stadia-haastaja GeForce Now tuo RTX-tehot virallisesti kaikelle kansalle

5.02.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Nvidian GeForce Now -pelisuoratoistopalvelu on lanseerattu virallisesti.

Aikaisemmin betatestissä olleeseen suoratoistopalveluun pääsee nyt mukaan ilman jonotusaikoja. Vaikka myös GeForce Now:n ytimessä on pelien toistaminen verkon välityksellä, erottuu se muista vastaavista palveluista konseptillaan. GeForce Now:ssa käyttäjät voivat pelata suoratoistettuna muiden pelikauppojen sisältöä, joten pc:llä, Macilla, Android-laitteilla ja Nvidia Shieldillä pääsee käsiksi esimerkiksi Steam- ja Epic Games Storen pelikirjastoihin ilman isoja latauksia.

GeForce Now on saatavilla ilmaiseksi, mutta tällöin pelejä voi pelata vain tunnin sessioissa ja ilman RTX-tehosteita. Maksullinen Founders-jäsenyys venyttää pelisession maksimikeston kuuteen tuntiin ja tuo mukanaan RTX-tuen. Founders-jäsenyyden hinta on ensimmäisen vuoden ajan 5,49 €/kk, mutta jäsenyydestä saa nyt kolmen kuukauden ilmaisen kokeilujakson.

Lähde: Nvidia

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Latasin tuon Android puhelimeen. Yhdistettynä xbox one ohjain. Ei toimi. Latasin tuon läppäriin. Läppärissä ei ole geforce korttia. Ei toimi. Pysytään vielä ainakin toistaiseksi Stadiassa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ajatella, että jopa Stadialla on jo fanipoikansa...

Käyttäjän make72 kuva
make72

Stadia:) Aika lyhyt tarina peli historiassa.Nousee flobanneiden kärki sijoille.Mun ennustus vaan.. ja toive.