Nykykonsolien vihjataan olevan Cyberpunk 2077 -viivästyksen taustalla / Uutiset / pelaaja.fi

Nykykonsolien vihjataan olevan Cyberpunk 2077 -viivästyksen taustalla

29.10.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
7
Cyberpunk 2077, viivästys, CD Projekt RED

Cyberpunk 2077:n viimeisimmän viivästyksen syistä on saatu osvittaa kehittäjästudiolta.

CD Projekt Red kertoi aikaisemmin tällä viikolla odotetun pelin julkaisun siirtyvän joulukuulle. Puolalaisen Biznes-julkaisun mukaan studio kertoi viivästyksen tiimoilta sijoittajille konferenssipuhelussa pelin pyörivän hyvin pc:llä ja tulevan konsolisukupolven laitteilla, mutta nähtävästi nykyisen konsolisukupolven versiot eivät olleet vielä ihan valmiit julkaisua varten.

- Tilanne on erilainen aiempiin viivästyksiin verrattuna, studion toimitusjohtaja Adam Kicinski kommentoi.

Kicinskin mukaan studio olisi edelleen voinut julkaista pelin jo 19. marraskuuta, mutta viimeistelyyn haluttiin ottaa lisää aikaa. Studio uskookin Cyberpunk 2077:n puhuvan puolestaan ja myös muiden ymmärtävän kehityshaasteet kunhan pääsevät käsiksi peliin.

- Päätös ei ollut helppo, mutta tiedämme että on vain yksi tilaisuus julkaista ja ensivaikutelma on keskeinen.

Cyberpunk 2077:n on nyt määrä ilmestyä 10. joulukuuta.

Lähde: Biznes.pap.pl

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Olisivat sitten laittanut ulos sen hyvän PC version

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Itsekin olen ensisijaisesti PC pelaaja. Mutta konsoleita on myyty todella paljon. Iso pr moka olis ollut tuoda peli ensin PC:lle. Siitä olisi taas pahoitettu mieltä oikein urakalla. Lisäksi varsinkin Xbox on mainostanut Cyperpunkkia todella paljon. Ymmärrän täysin, että halutaan saada peli ulos, joka toimii hyvin joka alustalla.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus Paladin777

Itsekin olen ensisijaisesti PC pelaaja. Mutta konsoleita on myyty todella paljon. Iso pr moka olis ollut tuoda peli ensin PC:lle. Siitä olisi taas pahoitettu mieltä oikein urakalla. Lisäksi varsinkin Xbox on mainostanut Cyperpunkkia todella paljon. Ymmärrän täysin, että halutaan saada peli ulos, joka toimii hyvin joka alustalla.

PC versio kyllä monesti voidaan tuoda myöhemmin niin miksi tässä tapauksessa ei sitten voisi ensiksi ja varsinkin jos se on hyvin toimiva versio

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Koska peliä on markkinoitu paljon konsoleille esim. juuri PS4/5 Xbox One/X, Series S/X. Jos peli julkaistaisiin eriaikoiihin eri alustoille, tulisi jollekin paljon mielipahaa. Mielipahan voi muuntaa viime kädessä yhtiönmaineeksi ja epäsuorasti myös rahaksi. Todennäköisesti Project Red oli kaksi huonoa vaihtoehtoa. Julkaise peli PC:lle ja jätä konsolit odottamaan tai lykkää julkaisua lupauksista huolimatta. Uskoisin, että kaikki ymmärtävät, että pienemmän pahan valinta oli lykkäys.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus

"Studio uskookin Cyberpunk 2077:n puhuvan puolestaan ja myös muiden ymmärtävän kehityshaasteet kunhan pääsevät käsiksi peliin."

*Boottaa pelin* Puolet kovalevystä korruptoituu, näytönohjain sulaa ja hakkerit ottaa jäljelle jääneen koneenrähjän haltuunsa ja vaatii 200 euron lunnaita tietojesi palauttamisesta. "Okei, nyt ymmärrän että kehityksessä on ollut hieman haasteita"

Käyttäjän xtpro kuva
xtpro

Tässä linkki CDPR investor meetingiin joka avaa tilannetta mielestäni hyvin: https://www.cdprojekt.com/en/wp-content/uploads-en/2020/10/trancript_en.pdf

Käyttäjän Hege kuva
Hege

Itselläni olisi odotukset korkeammalla, jos Cyberpunk 2077 ilmestyisi vain PS5:lle, X box series X:lle ja PC:lle. Joskus aiemmin olin siinä uskossa, että tämä olisi ensimmäisiä isoja next-gen-pelejä, mutta nyt tämä onkin viimeisiä nykyisen sukupolven pelejä. Varmaan on kehittäjillä mennyt aika paljon tunteja säätämiseen, kuinka saada peli pyörimään PS4-perusversiolla, mutta kuinka peli olisi silti mahdollisimman näyttävä. Hyvä ja tärkein asia kuitenkin on, että sisällöltään peli varmastikin on huippuluokkaa kuten Witcher 3.

Nostoja