Techlandin ensi vuonna julkaistava toimintapeli Dying Light 2 ei päästä pelaajia vähällä, vaan tarjoaa pelattavaa peräti neljäksi vuodeksi eteenpäin.

Haastateltavana ollut lead game designer Tymon Smektala paljasti studion olevan halukas tukemaan peliä myös julkaisun jälkeen samaan tapaan kuin he tekivät pelin ensimmäisen osan kanssa.

Dying Lightia tuettiin neljän vuoden ajan pelin julkaisun jälkeen, ja suunnitelma pysyy täsmälleen samana Dying Light 2:n kanssa. Haluamme tukea tätä peliä julkaisun jälkeen, Smektala vastaa.

Hän jatkaa tiedostavansa, että monet fanit haluavat maksullisia laajennuksia, päivityksiä ja lisäsisältöä peliin, joten tekijät ovat valmiita myös lupaamaan näiden olevan tulossa.

Smektala paljastaa samalla emopelissä riittävän pelattavaa pääkampanjan osalta noin 15-20 tunniksi, mutta sivutehtäviin uppoutumalla pelattavaa on yli sadaksi tunniksi. Pelimaailmaa radikaalisti muuttavat valinnat tarjoavat myös syitä uusintakierroksille.

Dying Light 2 julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle keväällä 2020. Peli julkaistaan myös seuraavan sukupolven konsoleille.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa