Nyt haetaan Suomen parasta NHL 13:n pelaajaa.

Livegamersin ja SM-liigan yhteistyössä järjestettävät kisat ovat EA:n markkinointivastaavan Minna Lahden mielestä vuoden kohokohta.

– Virtuaalilätkän SM-kisat ovat vuoden odotetuin tapahtuma. Se kokoaa Suomen parhaat pelaajat yhteen taistelemaan NHL13 -pelin kuninkuudesta, Lahti kommentoi.

Helsingin SportAcademyssä järjestettäviin NHL 13 SM-kisoihin on mahdollista osallistua olemalla sporttibaarissa kuudes huhtikuuta klo. 12.00. Turnaukseen osallistuminen on ilmaista ja molempien karsintojen ikäraja on 18 vuotta. Ensimmäinen karsintakierros jatkuu aina klo 16 saakka, jonka jälkeen karsinnat jatkuvat vielä 13. päivä huhtikuuta klo 12-16. Karsintapäivinä ilmoittautuminen tapahtuu tuntia ennen pelien alkua.

SM-kisat huipentuvat 20. päivä huhtikuuta SportsAcademyssä pidettävään finaaliin, jota paikalla on juontamassa URHOtv:ltä tuttu Iiro Harjula ja jääkiekkoilija Toni Hääppölä. Finaalin voittaja saa SM-pokaalin, EA-Sportsin -pelipalkinnon, liput Suomi-Venäjä maaotteluun perjantaina 10.5.2013 (2 hengelle) ja pääsyn SM-Liigan kauden 2014 avaustapahtumaan(2 hengelle).

Lähde: IGN, EA

 

Lisää luettavaa