Nyt on ninjaa kerrakseen – Aragami laajenee ja Mark of the Ninja ehostuu useammalla alustalla / Uutiset / pelaaja.fi

Nyt on ninjaa kerrakseen – Aragami laajenee ja Mark of the Ninja ehostuu useammalla alustalla

29.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Ninjojen ystäville on piisannut peliaiheisia uutisia tällä viikolla.

Ensiksi kanadalaisstudio Klei on varmistanut, että sen kaksiulotteinen hiippailupeli Mark of the Ninja on tulossa aina vain useammalle alustalle. Aiemmin viime viikolla Mark of the Ninja Remastered paljastui Switchille, ja nyt Klei on lyönyt lukkoon myös Xbox One-, PlayStation 4- ja Steam-version tälle vuodelle.

Remastered-nimen mukaisesti uusi versio ehostaa hieman alkuperäistä peliä niin ääniltä, efekteiltään ja muutenkin graafisesti. Tehokkaammilla alustoilla peliä voi pelata näin ollen virallisesti virallisesti 4K-resoluutiolla. Special Edition -lisisältö on sekin automaattisesti mukana.

Toisena ninjauutisena Lince Works on tiedottanut, että sen pari vuotta vanha hiippailupeli Aragami on saamassa lisäsisältöä. Toukokuussa käsiksi päästään Nightfall-laajennukseen, joka sijoittuu ajallisesti ennen pääpelin tapahtumia. Luvassa on neljä uutta tarinakappaletta, uusia varjotekniikoita ja alustojen välistä yhteistyöpeluuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Vois ehkä steamista napata. Sen verran aikaa kulunu, että vois taas maistua ninjailu. Aikoinaan tuli 360:lla pelattua läpi. Peli on kyllä täyttä timangia.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

MotN oli loistava mutta ei ehdi pienen ehostuksen takia pelailla saati tarvitse ostaa uusiksi. Jatko-osan ottaisin kyllä mieluusti.

Aragami oli ihan ok mutta potentiaalia olisi paljon parempaankin. Hiotumpi pelimekaniikka ja se olisi siinä. Kyllä tuo nykyisessäkin kuosissa tuli platinoitua.

Nostoja