Nyt on lupa olla piraatti! Ubisoft paljasti merirosvopeli Skull & Bonesin / Uutiset / pelaaja.fi

Nyt on lupa olla piraatti! Ubisoft paljasti merirosvopeli Skull & Bonesin

13.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Ubisoft on tuonut julki merirosvopeli Skull & Bonesin. Uutukaista kehittää ensisijaisesti yhtiön singaporelainen studio, joka vastasi osuvasti aikoinaan isosti myös Assassin's Creed IV: Black Flagin merenkäyntiosuuksien kehityksestä.

Rettelöitsemään Skull & Bones päästää avoimelle Intian valtamerelle, jossa tarjolla on tietysti runsaasti meritaisteluita. Yhtälailla luvassa on kuitenkin myös oman aluksen kustoimointia ja miehityksen hankintaa. Moninpelikin siitä löytyy.

Ulos Ubisoft lupailee Skull & Bonesia ensi vuoden syksyksi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jaha, näitähän nyt tuleekin useampia. Sea of Thieves ainakin alustavasti kiinnostaa enemmän mutta katsellaan nyt kumpaa lopulta pelaa vai pelaako kumpaakaan. Pitäisi muuten Sea of Thievesin betaa pelailla tällä viikolla lopultakin, kaksi tai kolme aiempaa kertaa on mennyt aina ohi kun ollut muuta tekemistä. Nyt olisi useampia päiviä, jolloin mahdollisuus testata.

En oikein tiedä onko tuo hyvä juttu että ampumista on nopeutettu Black Flagista. Kuulat tuntuvat lentävän huomattavasti nopeammin eikä ennakointia tarvitse juurikaan tehdä tässä uudessa, ainakaan trailerin perusteella. Toivoisin että enemmän olisi taktisempaa eli mm. tuota ammusten lentoradan ja alusten kohtaamisen arviointia mukana.

Nostoja