Nyt pelaamalla eroon läskimakkaroista / Uutiset / pelaaja.fi

Nyt pelaamalla eroon läskimakkaroista

15.08.2006 // Kirjoittanut: LassiK
20

Nintendo kehittää parhaillaan Diet Training -laihdutuspeliä Brain Training -pelisarjan rinnalle, kertoo Japanin Bloomberg-talousjulkaisu. Ensimmäinen Diet Training -peli julkaistaisiin Bloombergin mukaan Wii-konsolille ennen vuoden loppua. Lisäksi aivojumpasta olisi suunnitteilla myös Wii-versio.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aika iso uutinen :D ! Taas kiinnostava peli-idea Nintendolta. Tuo peli olisi tarpeen, kun katselee Suomen ja USA:n lapsien painoa...

Joten lapset, heittäkää hampurilainen nurkkaan ja ottakaa käteen Wiin kapula! ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei milään pahalla nintendoa ja muita kohtaan, mutta itse en haluaisi aivojenkehitys/laihdutus peliä. Menee vain liian oudoksi nämä "pelit". Mitä tuossa pitäisi tehä. Juosta kapula kädessä vai mitä. Vaikea uskoa että mitenkään tuolla saisi laihdutettua/lihaksia.

*Ja en haluaisi räiskintä pelejä nintendon tulevalla ohjaimella. Koska olen surkea valopistoolipeleissä niin enpä usko että wiillä osuisin mihinkään ellei haulikko olisi esillä koko ajan. Tuntuu vain epäkäytännölliseltä omasta mielestä tuolla ohjaimella pelaaminen oikeastaan mitään. Saattaahan tuo olla jotenkin todella helppo hallita, mutta en halua silti ohjata esim. miekkaa tuollaisella ohjaimella.* nyt loppui tämä selitys mikä ei liity tähän uutiseen

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

Niille jotka epäilevät pelin toimintaa, no tottakai siis luvassa hyppynarua Wiimote-nunchakustylellä ja sen sellaista mukavaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Et halua räiskintää etkä mitään uutta, mistä sitten pidät?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Et halua räiskintää etkä mitään uutta, mistä sitten pidät? - Samaa vanhaa hienommalla grafiikalla ja paskalla Ps3 ohjaimella

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"itse en haluaisi aivojenkehitys/laihdutus peliä"

Niin, no. Maailmassa on ihmisiä jotka haluavat aivojenkehitys/laihdutus pelejä. Minäkin haluaisin, mutten halua maksaa niistä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Myönnetään olen kaikkien vihaama grafiikka huora. Sama se minulle mitä muut ajattelevat mutta haluan pelaamisen olevan nautinto ja minulla siihen nautintoon vaikuttavat pelattavuus juoni sun muut ja etenkin grafiikka. En häpeä tätä millään tapaa mutta mieluummin pelaan padilla jotain halo kloonia kuin kaukosäätimellä laihdutuspeliä. Haluan räiskintää ja strategia pelejä ja muita jotka minua kiinnostavat (huom. minua) ja minua ei oikeastaan kiinnosta osoittaa räiskintä pelissä ruudulla tähtäintä jollain kapulalla. Paras omasta mielestäni on kyllä hiiri ja näppis ja te nyt luulette että olen joku sony fan boy kun haukun wiitä. Kiva johtopäätös. Haluan kyllä hienompia, suurempia ja toimivampia pelejä mutta en täysin uutta tapaa pelata. Ja pelitkin ovat toinen toistaan ei pelimäisempiä jos näitä laihdutus pelejä ja aivo jumppia lisää tulee. Haluan sen pelin olevan mahdollisimman paljon PELI. Ja turha selittää grafiikasta, mutta sanokaapas onko kertaakan laitettu heikompitehoista tuotetta miltään konsoleita valmistavalta firmalta. Jos wiissä se pelaamin pääasia miksei siinä oli 8 bittisen nintendon tehot. Grafiikka myy ja se on fakta. Vaikka se ei olisi pääpaino konsolin myynnissä niin ei huonompaa grafiikkaa tuottavaa laitetta voi iskeä markkinoille vaikka kuinka mullistava pelattavuus siinä saattaisi olla.

(2. kommentin kirjoittaja)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

2. kommentin kirjoittajalle:

Olisi se aika tyhmää jos seuraava kone olis jootain pikseli mössöö( siis nykyään), kun kerran N64 GC ovat 3Deetä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

En ymmärrä miksi valittaa että Wiissä on todella pienet tehot. Onhan siinä kuitenkin isommat tehot kuin vanhassa Xboxissa, Gamecubessa tai Playstation 2:ssa. Kyllähän sillä ihan nättiä grafiikkaa saadaan jos on vain hyvä ohjelmointitiimi. Ja muuten "Grafiikka myy ja se on fakta" juttu ei pidä kokonaan paikkaansa. Moni muukin asia vaikuttaa myyntiin esimerkiksi lisenssi, pelityyppi, mainonta etc.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Onhan siinä kuitenkin isommat tehot kuin vanhassa Xboxissa, Gamecubessa tai Playstation 2:ssa."

PeliKuutiossa on paremmat tehot kuin PeliAsema kakkasessa, joten kai nyt Wii on tehokkaampi kuin PA2.