Nyt se on täällä: katso ensimmäinen traileri uuden sukupolven Deus Ex -pelistä!

Deus Ex: Mankind Dividedin ensimmäinen traileri on täällä taustoittamassa, mitä Adam Jensenin uudelta seikkailulta voidaankaan odottaa.

8.4.2015 18:00

Square Enix ja Eidos Montreal ovat julkaisseet ensimmäisen virallisen trailerin Deus Ex: Mankind Divided -pelistä. Uusi video ei vielä esittele uutukaisesta pelikuvaa, vaan sen sijaan pohjustaa sen tarjoamaa uutta tarinaa.

Mankind Dividedin juoni sijoittuu kahden vuoden päähän Deus Ex: Human Revolutionin tapahtumista. Tällä kertaa edellisestä pelistä tuttu Adam Jensen työskentelee terrorismin vastaisena agenttina, jolle ongelmia tuottavat niin augmentoidut kapinalliset kuin myös maailman negatiivinen asenne muunneltuja ihmiskehoja kohtaan. Jensenin onneksi kehitys ei sentään ole rullannut paikallaan, sillä käyttöönsä hän on uudessa seikkaillussa saamassa tietysti roimasti uusia kykyjä ja leluja.

Mankind Divided oli nimenomaan määrä julkistaa virallisesti tänään, mutta ensimmäiset tiedot ja kuvat pelistä vuotivat julkisuuteen kuitenkin jo eilen. Tiedossa ei vielä tälläkään hetkellä tosin ole, milloin peli on määrä julkaista. 

Lisää luettavaa