Nyt se on täällä: katso ensimmäinen traileri uuden sukupolven Deus Ex -pelistä! / Uutiset / pelaaja.fi

Nyt se on täällä: katso ensimmäinen traileri uuden sukupolven Deus Ex -pelistä!

8.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
28

Square Enix ja Eidos Montreal ovat julkaisseet ensimmäisen virallisen trailerin Deus Ex: Mankind Divided -pelistä. Uusi video ei vielä esittele uutukaisesta pelikuvaa, vaan sen sijaan pohjustaa sen tarjoamaa uutta tarinaa.

Mankind Dividedin juoni sijoittuu kahden vuoden päähän Deus Ex: Human Revolutionin tapahtumista. Tällä kertaa edellisestä pelistä tuttu Adam Jensen työskentelee terrorismin vastaisena agenttina, jolle ongelmia tuottavat niin augmentoidut kapinalliset kuin myös maailman negatiivinen asenne muunneltuja ihmiskehoja kohtaan. Jensenin onneksi kehitys ei sentään ole rullannut paikallaan, sillä käyttöönsä hän on uudessa seikkaillussa saamassa tietysti roimasti uusia kykyjä ja leluja.

Mankind Divided oli nimenomaan määrä julkistaa virallisesti tänään, mutta ensimmäiset tiedot ja kuvat pelistä vuotivat julkisuuteen kuitenkin jo eilen. Tiedossa ei vielä tälläkään hetkellä tosin ole, milloin peli on määrä julkaista. 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Suora kuva
Suora

Yeeaahh! Hyvältä näyttää! Ainoa huono puoli oli vain tuo pahiksen facepalm aksentti :D

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Aika älytöntä miten suuri vaikutus yhdellä trailerilla voi olla. Tuotti vähintäänkin samanlaiset fiilikset kuin SW7:n traileri kun Millennium Falcon lenteli ruudulla. Jopa ihan silmät kostuu(!?). Ehkäpä sanomattakin selvää että "jonkin" verran tykkäsin edellisestä osasta...tämä nyt vähintäänkin odotuslistan kärjessä.

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Voi pojat. Meikä on kyllä ihan fiiliksissä tosta traikusta. Illuminati settiä ja ihmisyyden pohdiskelua. Meikä tykkää! Jensenin paluu on kyllä hemmetin hyvä juttu. Todella karismaattinen, ja pidettävä hahmo. Eliza Cassan näyttää kanssa olevan mukana. Hyvä homma.

Käyttäjän appa-king kuva
appa-king

Vihasin sarjan edellistä osaa, mutta pelkästään oman typeryyteni takia, kun yritin sitä pelata aiheuttamatta yhtäkään hälytystä, tai tappamatta ketään. Järkihän siinä meni. Juoni taas oli aivan timanttista, ja jos samantasoisella juonella höystettynä tarjoillaan trailerilla nähtävää ninjailua, niin olen täysin mukana hypejunassa.

Käyttäjän PussikissaHelvetistä kuva
PussikissaHelvetistä

Hype semikorkealla, traileri näytti varsin maukkaalta. Ykkösosasta tykkäsin ihan kivasti, vaikka en ottanutkaan siitä ihan kaikkea irti. Pitänee pelailla uudestaan tässä jossain vaiheessa ennen kuin tämä ilmestyy, yrittää oikeasti sisäistää juoni, maailma ja pelimekaniikat.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Voisivat tehdä kunnon trailerita eikä näitä CGI-videoita. Ymmärrän kyllä miksi tekevät mutta minulle vaikutus on vain negatiivinen kun se itse peli näyttää huonommalta.

Käyttäjän Hellsinki kuva
Hellsinki

Kyllä tätä odotan. Näytti erittäin hyvältä joten ostoon menee kun julkaistaan.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Ehh... Vaikka pidinkin todella paljon edellisestä Deus Ex:stä, olen todella skeptinen tämän suhteen, peli voinee lopulta olla aika rautainen, mutta tämä alustava traileri pisti aikamonta hälytyskelloa soimaan.

BTW, Suojelusenkeli/pelastaja motiffi on liian selkeä ja työnnettu turhaan naamalle.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Human Revolution oli sinänsä erikoinen peli itselleni että siitä kyllä nautti ensimmäisellä kerralla mutta ei sitten muuta. Pieni tauko välissä ja uusinta, jonka jälkeen peli jäikin mieleeni yhtenä parhaista pelaamistani tekeleistä.

Kyllä tämä jatko-osa menee ostoon melko varmasti. Traileri sai hyvät fiilikset tuosta pelin maailmasta ja menosta mieleen. Enemmänkin saisi olla scifi-aiheisia pelejä, joissa eletään dystopiassa. Toinen mikä tulee tyylilajista mieleen on Remember Me, jossa myös suuri positiivinen tekijä oli tunnelma & maailma.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

No eipä näyttänyt erikoiselta ja liikaa keltaista niinku edellisessä pelissäkin. Originaalin sininen oli parempi silmille.

Nostoja