Nyt se on totta - odotettu No Man's Sky valmistui viimein / Uutiset / pelaaja.fi

Nyt se on totta - odotettu No Man's Sky valmistui viimein

8.07.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
9

Brittiläisen Hello Gamesin No Man's Skyn julkaisu alkaa pikkuhiljaa olla todellisuutta.

Neljän vuoden kehitystaival on saapunut tähän saakka merkittävimpään virstanpylvääseensä No Man's Skyn valmistuttua. Avaruusseikkailua ei luonnollisesti saada pelaajien käsiin välittömästi, vaan peli on nyt valmis levyjen tuotantoa varten. Merkkipaalu on on tietysti otettu innolla vastaan myös Hello Gamesissa, joka juhlisti pelinsä valmistumista Twitterissä:

Alun perin kesäkuulle kaavailtu No Man's Sky saapuu viimein pc:lle ja PS4:lle 10. elokuuta.

Lähde: Hello Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

Hieno homma. Jos ajatellaan sitä hypen määrää niin siellä on saattanut tiimillä olla hiukan paineita matkan varrella. Eiköhän sieltä ole ihan hyvä peli tulossa.

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Hyvä juttu. Tätä onkin odotettu mielenkiinnolla. Mielenkiintoista nähdä tuleeko täyttä shittiä vai kenties jopa hyvä peli.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä etualan tyyppi ei ole vissiin koko tuotannon aikana käyttänyt partakonetta/höylää. Mukava, että pääsee vihdoin käymään studiosta ulkona!

Mitä peliin tulee: semisti kiinnostaa mutta ei minkäänlaista hypeä. Testata tuota haluan mutta en ostamisen kautta. Toivottavasti tulee demoa/kokeiluversiota ulos. Muuten jää (ehkä) alekoriin tai mikäli kehutaan maasta taivaaseen, niin lisätutkimusten kautta mahdolliseen ostoon.

Käyttäjän PukkiHD kuva
PukkiHD

Ei yhtään kiinnosta tämä peli. En tiedä miksi, mutta ainakin graafinen ilme on todella tylsä. Sitten minua ärsyttää jos planeetat muuttuu vain vähän aina kun löytää uuden, eli on mahdollista ettei tule peliä ostettua, mutta ainakin saatan ladata kokeiluversion jos sellainen tulee. Jos silmieni eteen tulee alennus tästä pelistä, niin silloin saattaisin harkita, tosin todella suurella harkinnalla, kun muutenkin paljon mielenkiintoisempia pelejä on jäänyt kesken minulta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Arvosteluita odotellessa.

Käyttäjän Cilee kuva
Cilee

Ei kyllä hirveesti toi peli kiinnosta. Näyttää erittäin tylsältä peliltä. Jee, on tosi iso maailma... Nii? Onko muuta? Jos ei oo muuta tekemistä nii huhhuh. Ja jos on semmone Subnautica tapane craftaamispeli nii kyllä kiinnostaa vielä vähemmän.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Jatkuvasti odotukset alittava ennakkomateriaali on kyllä tappanut oman hypebonerin aika tehokkaasti. Toivon tietenkin iloista yllätystä, mutta en pidä sitä enää erityisen todennäköisenä. Julkistustraileri ilmeisesti löi jo kaikki lyötävissä olevat kortit pöytään ja kaikki tämä aika on kulunut siihen, että siinä luvatut asiat saadaan edes joten kuten toteutumaan. Ikävä kyllä se alkuperäinen pelikonsepti oli vielä aika tylsän oloinen ja hype perustui lähinnä lupaukseen siitä, että hienon teknologian ympärille kasataan ajan saatossa myös hyvä peli. Se jää nähtäväksi, onko lopullisessa pelissä sitten joku koukku, joka sitoo kokonaisuuden osasiaan suuremmaksi.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Aikoinani olin etäisesti jopa innoissani tästä, tuollainen maailma tuntui hienolta tekniseltä saavutukselta! Täytyy kumminkin muistaa, että olen ns. "funktionaalisen" pelisuunnittelun ystävä, ja pidän kompakteista pelimaailmoista, joista on suurin osa turhasta tauhkasta revitty pois. Tämä teos taas tuntuu olevan kaikkea muuta kuin tätä. Mutta koska olen kaiken tämän lisäksi myös optimisti, en vielä lähtisi potkimaan peliä katuojaan. Saattaa se vielä yllättää positiivisesti!

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Nyt sitten jäädään jännittämään, että onko oikeasti kyseessä mielenkiintoinen peli.