Nyt se on varmaa - Mafia III vahvistettiin! / Uutiset / pelaaja.fi

Nyt se on varmaa - Mafia III vahvistettiin!

28.07.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
25
Mafia III

Mafia III on virallisesti vahvistettu. Pelin julkaisija 2K Games on julkistanut pelin logon sisältävän konseptikuvan, joka on nähtävillä pelin uudella Twitter-tilillä.

Avoimen maailman rikossarjan kolmannen osan tulemisesta on huhuiltu jo pidemmän aikaa, ja sen ensimmäiset tiedot julkaistaan trailerin kera ensi viikolla Gamescom-messujen ollessa käynnissä.

Trailerin voi odottaa ilmaantuvan pelin viralliselle sivustolle keskiviikkona 5. elokuuta. Sivuston perusteella peliä kehittää 2K:n melko tuore Hangar 13 -studio yhdessä pelisarjasta aiemminkin tutun 2K Czechin kanssa.

Lisätietoja luvassa siis hyvinkin pian!

Viimeksi Mafia-sarjan osa nähtiin vuonna 2010, kun Mafia II tuotiin pc:lle, Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle. Alunperin sarja sai alkunsa jo vuonna 2002.

Lähde: 2K Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SilentHill kuva
SilentHill

Tätä odotan eniten!

Käyttäjän wisec kuva
wisec

Hyvä uutinen! Mafia 2 loppu jäi aikalailla avoimeksi...

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Jes! Tätä on odotettu! Tosin mitä on tapahtunut Illusion Softworksin (tai siis 2K Czechille)? Onko kyseinen lafka laitettu kokonaan jo lihoiksi vai ovatko vaan tekemässä jotain muuta tällä hetkellä? Avoimin mielin silti tässä ollaan, Mafia ykkönen oli sellainen teos, että siitä on paha laittaa paremmaksi. Eihän Mafia 2 siinä sitten ihan onnistunutkaan, mutta hyvä pelihän sekin oli. Toivottavasti tämä uusi lafka katsoisi mallia enemmän siitä ykkösestä, sillä tehtävien monipuolisuus ja mieleenpainuvuus oli siinä pelissä jotain sellaista, mitä en ole kokenut sen jälkeen.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Wooou! No nyt on Gamescomilla edes jotain odottamisen arvoista. Mafiat 1 ja 2 vaatimattomasti ehkä parhaita pelejä koskaan omissa kirjoissa ja kolmannelta luonnollisesti odotan paljon.

Lainaus käyttäjältä wisec

Hyvä uutinen! Mafia 2 loppu jäi aikalailla avoimeksi...

Ei millään pahalla, mutta eikö ihmiset nykyään enää osaa käsitellä avoimeksi jääviä loppuja? Elämässä asiat jää usein kesken ja on aina törkeän hienoa, kun viihde heijastelee tätä karua totuutta onnistuneesti. Esimerkkeinä juuri Mafia II ja The Last of Us. Ei meidän tarvitse tietää mitä sitten tapahtui; peli vain tuuppaa ajatukset oikeaan suuntaan ja loppu jää mielikuvituksen tehtäväksi. Loppujen lopuksi Mafia 2:n lopun jälkeisiin tapahtumiin on tasan kaksi eri vaihtoehtoa: Toinen on se ilmeisin ja karuin [spoiler](Galante tekee Joesta varoittavan esimerkin Vitolle ja tämä saa pitää henkensä, joskin kovien tunnontuskien saattelemana)[/spoiler], ja toinen taas sellaista Hollywood kliseepaskaa, ettei sitä hullukaan katsoisi... ei kun siis pelaisi. [spoiler](Valkoinen ritari ja osa-aikainen supersankari Vito käy taistoon ja tappaa kaikki pelastaakseen lapsuudenkaverinsa hengen. Onnistuipa tämä tässä tai ei, niin olisihan tämä lopetus pehmennetty verrattuna ensimmäiseen. Viton pitää olla kuitenkin vähän nilkki ja sen verran fiksu, että ymmärtää missä kohtaa peli on jo hävitty ja on aika tyytyä kohtaloonsa.[/spoiler]

Lainaus käyttäjältä Majur1

Jes! Tätä on odotettu! Tosin mitä on tapahtunut Illusion Softworksin (tai siis 2K Czechille)? Onko kyseinen lafka laitettu kokonaan jo lihoiksi vai ovatko vaan tekemässä jotain muuta tällä hetkellä?

Studio on vielä ainakin hengissä, mutta jonkinlaisia uudelleenjärjestelyjä siellä on tapahtunut Mafia II:n jälkeen. Ilmeisesti kaksi aiemmin Tsekissä sijainnutta toimipistettä on yhdistetty ja osa porukasta myös kärrätty Amerikan mantereelle. Vaikuttaisi siis, että juustohöylä kävi ja nyt puljusta ei ole enää ainakaan yksinään Mafia-kaliiberin julkaisun vastaavaksi kehittäjäksi.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Hienoa, kyllä kakkosesta tuli melko paljon pidettyä.

Käyttäjän Object422 kuva
Object422

Toivottavasti Mafia 3 tulee olemaan yhtä hyvä kuin alkuperäinen Mafia. Kun pelasin Mafia 2:sta tuntui, että paljon sisältöä olisi leikattu pois.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

JES! Melkein hypin innosta kun kuulin tämän. Pitkään on odotettu.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Päätyy odotus listalle koska mafia kakkonen oli ihan hyvä peli.
Pitänee varmaan jostain hankkia se ensimmäinen mafia pleikkarille tai puuceelle.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Jännä sattuma... tänään vasta kaverin kaa mietittiin millon tän julkaisu vahvistuu jne. ja joku aika taakse päin vasta pelasin ensimmäisen osan läpi ja aloitin 2:sta :D

Käyttäjän Smuge kuva
Smuge

+1 :) Tätä tulen odottamaan kuin Homeworld Catalysm RE versioo :D

Nostoja