Nyt se on virallista: PS3:n hinta laskee! / Uutiset / pelaaja.fi

Nyt se on virallista: PS3:n hinta laskee!

5.10.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
168

Hinnanalennuksesta ja Sonyn ”suuresta salaisuudesta” on huhuiltu jo viikkojen ajan, mutta nyt asia on viimein virallisesti totta! PlayStation 3:sta tulee markkinoille uusi malli 40 gigatavun kovalevyllä varustettuna ja sen suositushinta asettuu noin 470 euron pintaan.

Uudessa mallissa on vain kaksi usb-paikkaa ja PlayStation 2 -yhteensopivuus on poistettu. Vanhat tutut PS3-ominaisuudet ovat silti edelleen mukana, kuten teräväpiirtotuki ja mahdollisuus katsoa Blu-ray–elokuvia. Lisäksi uuden mallin dvd-toistoa on parannettu.

Nyt markkinoilta löytyvän Starter Packin hintaa lasketaan myös lähiviikkojen aikana. Starter Pack -paketit löytyvät kauppojen hyllyiltä toistaiseksi niin kauan kuin tavaraa riittää.

Jälleenmyyjät odottavat räjähtävää nousua PlayStation 3 -myynteihin hinnanalennuksen seurauksena.

Lähde: PlayStation/Nordisk Film

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Yanathan kuva
Yanathan

Ostan!

Käyttäjän Tuninki kuva
Tuninki

HURRAA!!! Hinta laskee!

"Nyt markkinoilta löytyvän Starter Packin hintaa lasketaan myös lähiviikkojen aikana. Starter Pack -paketit löytyvät kauppojen hyllyiltä toistaiseksi niin kauan kuin tavaraa riittää."

Eli Starter Packit korvataan millä? 80gt:n mallilla?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

hienoo että hinta laskee mutta itte olen jo omani ps3 julkaisupäivänä ostanut

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

hienoo että hinta laskee mutta itte olen oman ps3:men jo julkaisupäivänä ostanut

Käyttäjän Mannaporo kuva
Mannaporo

En osta vielä, koska budjetti ei ihan anna myöten ja pelivalikoima on minulle vähän köykäinen, mutta jos konsolin yksinoikeusropet ovat hyviä ja hinta vielä tuosta laskee niin tulee luultavasti hommattua.

Toisaalta silloin voikin jo taas PS4 olla ajankohtainen :P

Käyttäjän NetDiver kuva
NetDiver

Vanhan pleiskarin omistajille vain hyvä uutinen. Itse en tuota taaksepäin sopivuutta pahemmin arvostanut, joka nykyisen PS3:n kohdalla on muutenkin puolivillainen Euroopassa. 470€ (Suomessa varmaan 499€ kuitenkin) on jo sellainen hinta minkä kolmannesta Playstationista voin jopa maksaa, vaikka PS3 ei enään kilpailekkaan halvempana Blu-ray soittimena perus BD-pyörittimiin (Sonyn about 500€ maksava malli tulee markkinoille tässä kuussa). DVD-toiston parantaminen on vain hyvä asia, vaikka kelpo laite PS3 on jo nyt mediatoistimena (kuuleman mukaan). 40 gigan kovalevy on vielä kelpo kooltaan ja kovalevyn voi myöhemmin vaihtaa isompaan, mikäli tarve vaatii. Saa nähdä miten joulumarkkinoilla menestyy, tämä halvempi malli.

Käyttäjän XtremePanda kuva
XtremePanda

Sitten kun 60 gt malli loppuu euroopasta, niin tänne tulee ainoaksi vaihtoehdoksi tuo 40 gigan malli, josta on poistettu PS2 pelien tuki täysin, 2 usb porttia vähemmän, kovalevy tietenkin pienempi, ei kortinlukijaa ja alumiini listat ovat harjattua alumiiniä. Ja vaikea edelleenkin uskoa, että sony välittää p*skan vertaa euroopasta, kun esim jenkeistä hävisi 60 gigan malli ja korvautui 80 gigaisella, kun euroopassa vain karsitaan laitetta. Ja silti saa jenkeistä paremman halvempaan. Vaikka olen sonyn miehiä, niin en vain yksinkertaisesti ymmärrä. Vihaako sony meitä näin paljon?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Silti vielä hieman kallis, mutta kyllä tuo hinta alkaa olla jo siinä hyvällä mallilla.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

En ymmärrä Sornyn logiikkaa. Myydään paljon huonompaa vähän halvemmalla (paitsi jenkit kaiketi saa sen paremmin myös halvemmalla). Missä on asiakkaiden arvostus? Vai luottaako ne, että on tarpeeksi niitä ihmisiä, jotka ostaa smurffit 11 -levyn? Niitä jotka ei tajuu? No, onhan niitä tarpeeksi. Suomi on karu maa ja kansa yksinkertaista, ja näyttää ilmiö levinneen koko konsolipelaavaan eurooppaan. Siihen Sorny kai ainakin luottaa. Itsehän en osta smurffit 11:tä enkä riisuttua ps3:sta. Sääli, koska olis ollu kiva pelaa MGS4:sta...

Käyttäjän Tuninki kuva
Tuninki

"Sitten kun 60 gt malli loppuu euroopasta, niin tänne tulee ainoaksi vaihtoehdoksi tuo 40 gigan malli"

Toivon todella että tuo on vain markkinointistrategiaa, jolla saadaan Starter Packit myytyä kauppojen hyllyiltä pikavauhtia.
Ja sitten kun Starter Packit loppuu, ilmoitetaan että 80gt:n malli saapuu sittenkin tänne tai ilmoitetaan kokonaan uudesta mallista jota voisi kutsua PS3 HC editioniksi.