Nyt se tapahtuu: Minecraft syöksyy Super Smash Bros. Ultimateen – Steve, Alex, Zombie ja Enderman osaksi taistelijakaartia

Ihmeiden aika ei ole ohi. Minecraft saapuu kuin saapuukin Nintendo-mätkintään.

4.10.2020 17:32

Peli-ilmiö Minecraft lyöttäytyy osaksi Nintendon Super Smash Bros. Ultimate -mätkintää. Pelin seuraavaksi pelattavaksi taistelijaksi on nimittäin vahvistunut palikkasankari Steve, jonka ulkomuodon voi muuttaa myös Minecraftista tutuksi Alexiksi, Zombieksi ja Endermaniksi.

Sarjan vetäjä Masahiro Sakurai kommentoi lyhyesti, että Minecraftin luonteen myötä Steve on hyvin erilainen hahmo jo julkaistuihin taistelijoihin verrattuna. Mukaan saadaan myös Minecraft-aiheinen kenttä, minkä lisäksi vanhoja areenoita on jouduttu muokkamaan Steven mukanaan tuomien ominaisuuksien myötä.

Nyt julkaistu lyhyt esittelyvideo antaa Stevestä jo jonkinlaisen kuvan, mutta lisää tietoja saadaan muutaman päivän päästä erillisessä Fighting With Steve & Alex -lähetyksessä, jonka olisi tarkoitus pärähtää linjoille lauantaina 3. lokakuuta kello 17:30. Tällöin oletettavasti saamme myös tietää, milloin hahmon olisi määrä ilmestyä.

Steve ja kumppanit ovat pelin Fighter Pass Vol. 2 -kausikortin toinen hahmolisäys. Kaikkiaan noin 30 euron hintaiseen toiseen kausipassiin lukeutuu yhteensä kuusi taistelijaa, joista ensimmäinen oli Arms-pelistä tuttu Min Min.

Lisää luettavaa