Nyt se tapahtuu: Skate-sarjan seuraava osa on kehitteillä / Uutiset / pelaaja.fi

Nyt se tapahtuu: Skate-sarjan seuraava osa on kehitteillä

19.06.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Chris, Cuz Parry, Chris Parry, Deran Chung, Skate, ea, rullalautailu

Electronic Arts on tuomassa viimein takaisin rullalautailusarja Skaten. EA Play -verkkolähetyksensä lopussa yhtiö vahvisti, että uusi sarjan osa on parhaillaan varhaisessa kehitysvaiheessa.

Hanketta ovat mukana työstämässä luovan johtajan roolissa Chris "Cuz" Parry ja ohjaajana Deran Chung, jotka molemmat ovat vaikuttaneet sarjan parissa aiemminkin. Lyhyessä videotervehdyksessä kaksikko toteaa, että hanke saatiin alulle käytännössä fanien jatkuvan kommentoinnin johdosta. Chungin mukaan aikansa otti toki myös se, että EA voisi tehdä "oikean pelin oikeaan aikaan oikealla idealla".

Hanke on vielä sen verran varhainen, että minkäänlaista pelikuvaa tai julkaisuajankohtaa uudelle Skatelle ei ole vielä annettu. Videotervehdys on nähtävissä alta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Perkele! Heti, kun ei ole yhtään porukkaa ympärillä ja pössis on minimaalisista minimaalisin, niin kappas; meilla on ohimennen teille Skate-jatkoa. Nyt lähti boikottiin koko firma siihen asti, kunnes julkaisevat seuraavan pelinsä!

Käyttäjän Doms kuva
Doms

Noniin! Onneksi Skater XL (ja Session) ovat olemassa jo nyt. Sen vuoksi ei mikään kiire uudelle Skatelle, mutta kun Skate 4 joskus tulee, niin odotukset ovat kyllä korkealla. Kyse on kuitenkin hiukan eri kaliiberin tuotantoarvosta. Ja se uusi THPS:kin, arcadempaan meininkiin. Kyllä on skeittipelien suhteen hyvä meininki.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Mitä enemmän skeittipelejä, sen parempi. Sekä Skater XL että Tony Hawkin collectors edition ennakkotilauksessa.

Nostoja