Nyt turvat tukkoon, elokuvamaisen hämmentävä The Quiet Man päivättiin uudella trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Nyt turvat tukkoon, elokuvamaisen hämmentävä The Quiet Man päivättiin uudella trailerilla

3.10.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Square Enixin ja Human Head Studiosin erikoinen toimintapeli The Quiet Man saanut julkaisuajankohdakseen marraskuun 1. päivän. Peli ilmestyy tuolloin samanaikaisesti PlayStation 4:lle ja pc:lle kustantaen 15 euroa.

Mikäli pelin ostaa marraskuun 15. päivään mennessä, saa The Quiet Manista haltuunsa niin sanotun Limited Editionin.. Pc:llä siihen on mahdutettu pelin oheen joukko taustakuvia, kun PS4:llä tarjolla on avatareja ja pelin mukaan tehty PS4-teema.

Uudella trailerilla The Quiet Maniin voi uppoutua näin ennakkoon neljäksi minuutiksi. Pelin tavoin video tuo yhteen oikean elämän ihmisillä kuvattuja välivideoita sekä tavanomaisella peligrafiikalla tuotettuja kohtauksia. Näistä tarkoituksena olisi hahmottua yhdeltä istumalta pelattavissa oleva elokuvamainen kokemus, jossa kikkaillaan visuaalisen annin ohella myös äänillä päähenkilön kuuroudesta johtuen.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rätsetti kuva
Rätsetti

Idea vaikutti lupaavalta, mutta tämän videon katsottuani peli ei kyllä herättänyt kiinnostusta, etenkin tuo taistelu näytti huonolta. Mutta katsotaan vielä millaisia arvosanoja tää saa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Budjettipeli, meh. En ehtinyt tuota traileria vielä katsoa, mutta hyvin todennäköisesti ei mitään järisyttävän lupaavaa.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Pelihän näytti muuten melko mielenkiintoiselta, mutta vittu miten rasittavan näkönen protagonisti.

Nostoja