Oblivioniin lisämateriaalia / Uutiset / pelaaja.fi

Oblivioniin lisämateriaalia

4.06.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
5

Elder Scrolls IV: Oblivionin pelaajat saavat jälleen lisää pelattavaa. Pelin kehittäjä Bethesda kertoi nettisivuillaan, että verkosta voi ladata pian Mehrunes’ Razor -nimisen lisäpaketin. Yhtiön mukaan paketti sisältää yhden Cyrodiilin vaikeimmista ja syvimmistä luolista, jonka läpäisijät palkitaan pelätyllä ja voimakkaalla aseella.

Lataukselle tulee hintaa 2,99 dollaria, joka ei ole kovinkaan suuri raha. On kuitenkin otettava huomioon, että kaikki päivitykset hankkineet pelaajat ovat pulittaneet pelin tiimoilta jo 80 dollaria. Menestykseksi osoittautunut Oblivion nähdään varmasti ainakin PlayStation 3:lla. Onkin mielenkiintoista, saavatko uuden version ostajat kaiken jo ilmestyneen lisämateriaalin normaalin pelin hinnalla. Xbox 360- ja pc-pelaajat eivät varmasti ilahdu, jos näin käy.

Menu.jpg

oblivion1.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän 6puu kuva
6puu

Ketuttaa kun on niin huono tietokone, että ei pyöritä Oblivionia. Olisi kiva päästä modiskeneen mukaan, kun sitä ei XO:lla ole.

Käyttäjän Vinski kuva
Vinski

6puu, olen samassa tilanteessa. Tosin en halua panostaa tietokoneeseeni, koska en pelaile sillä enään. Tai jos pelaan, niin harvoin ja silloinkin Counter-Strikeä, joka pyörii nyt vähän millä vaan.

Xbox 360 kyllä himottaisi, ja sillä Oblivion olisi varmasti jumalattoman upea.

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

6puu, onhan niitä modeja. Tosin niistä joutuu maksamaan. :P

Saanee nyt katsoa. Natural Environments on ainakin kiva, mutta vielä ei ole tullut pelaajien tekemiä seikkailuita, jotka olisi imuroimisen arvoisia. Paino on sanalla vielä.

Käyttäjän jiri kuva
jiri

Ai vielä lisää tätä? Krääh.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eipäs tarvii. Torrenttina vaan koneelle :)