Obsidianin ja venäläisjulkaisijan myrskyisä Armored Warfare -yhteistyö päättyi

Roolipelikehittäjänä tunnettu Obsidian on jättänyt taakseen verkkotoimintapeli Armored Warfaren. Yhteistyö venäläisjulkaisijan kanssa päättyi huhujen mukaan vähemmän sopuisasti.

13.2.2017 07:00

Obsidian Entertainment ei enää vastaa verkkotoimintapeli Armored Warfaren kehitystyöstä.

Armored Warfaren venäläisjulkaisija My.com kertoi viikonloppuna yhteistyön Obsidianin kanssa päättyneen. Molempien osapuolten lausunnot aiheen tiimoilta ovat varsin sovittelevia, mutta verkkoon paljastuneiden tietojen perusteella yhteistyö päättyi varsin ikävissä merkeissä.

Pelin parissa suunnittelukonsulttina työskennellyt henkilö on kertonut Reddit-keskustelupalstalla yhteistyön takkuilleen pitkään Obsidianin ja pelin taustavoimien kanssa. Venäläisen internet-jätti Mail.run omistama My.com halusi Gatortribe-nimellä esiintyvän käyttäjän mukaan vain päästä osingoille suositun World of Tanksin tuotoista. Kapeakatseiseksi syytetty julkaisija ei myöskään kiinnostunut pelin sovittamisesta Venäjän markkinoiden ulkopuolelle, minkä vuoksi kehittäjien palautetta ei kuunneltu riittävästi. Gatortriben pitkä vuodatus aiheen tiimoilta on luettavissa Redditissä.

Pääasiassa roolipeleistään tunnettu Obsidian kertoo keskittyvänsä jatkossa mm. Pillars of Eternity 2:n, Tyrannyn ja Pathfinder: Adventuresin sekä toistaiseksi paljastamattomien projektien kehittämiseen.

Lähde: PC Gamer, Reddit

Lisää luettavaa