Oculus Rift -virtuaalilasit saapuvat kauppoihin ilmaisen pelin kanssa

Kun Oculus Rift -lasit julkaistaan virallisesti ensi vuonna saapuu se pakattuna yhteen sekä Xbox One -ohjaimen että myös ilmaisen pelin kanssa.

6.1.2016 16:55

Ensi vuonna julkaistavat Oculus Rift -virtuaalitodellisuuslasit ovat saamassa kylkiäisekseen ilmaisen pelin, laseja valmistava Oculus VR -yhtiö on ilmoittanut.

Ilmaiseksi kaikkien lasien mukana saatava peli on teksasilaisen Playful Corp -studion kehittämä Lucky’s Tale. Moniin muihin virtuaalitodellisuusnimikkeisiin nähden kyseessä on siinä mielessä erikoinen tapaus, ettei se luota ensimmäisestä persoonasta kuvatun toiminnan voimaan, vaan tyytyy sen sijaan mukailemaan tyylillisesti takavuosien 3D-tasoloikintapelejä.

– Uskoimme aina, että virtuaalitodellisuus tarjoaisi mahdollisuuksia tasoloikkapeleille. Vasta Lucky’s Talea pelatessa ja Playfulin kanssa työskennellessä tajusimme kuitenkin sen potentiaalin, jolla peli muuttaisi lopullisesti tapaa, jolla ihmiset näkisivät kyseisen genren. Lucky’s Tale tarjoaa kaikkea, mitä haluat uuden sukupolven virtuaalitodellisuuspeliltä: se on jännittävä, seikkailuntäyteinen ja uskomattoman hauska pelata, Oculuksen perustajajäsen Palmer Luckey hehkuttaa.

Jo aiemmin tiedossa on ollut, että Oculus Rift -lasit tullaan pakkaamaan myös yhteen Microsoftin virallisten Xbox One -ohjainten kanssa. Oculus on myös lupaillut, että kun Oculus Riftin ennakkotilaukset alkavat, tarjotaan ennakkotilaajille kaupan päälle ilmaiseksi myös CCP Gamesin EVE Valkyrie -avaruuslentelypeliä.

Oculus Rift -laseilla ei ole toistaiseksi vielä virallista julkaisupäivää tai hintaa.

Lähde: Oculus VR

Lisää luettavaa