Oculus Rift -virtuaalitodellisuuslasit jäävät vaille ohjaimia julkaisupäivänään / Uutiset / pelaaja.fi

Oculus Rift -virtuaalitodellisuuslasit jäävät vaille ohjaimia julkaisupäivänään

2.01.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2
Oculus Rift -virtuaalitodellisuuslasit jäävät vaille ohjaimia julkaisupäivänään

Oculus Rift -virtuaalitodellisuuslasit ilmestyvät alkuvuodesta, mutta paketti jää vajaaksi.

Laseja kehittävä Oculus VR on ilmoittanut, etteivät Riftiä varten räätälöidyt, käsien asentoa seuraavat Touch-ohjaimet ehdi kauppojen hyllyille ennen tulevan vuoden toista puoliskoa. Ilmeisesti ohjainprojekti on edennyt viime aikoina suurin harppauksin, mutta kehitys on vielä vaiheessa, eivätkä pelinkehittäjät itse ole vielä ehtineet tutustua ohjaimiin tarpeeksi.

– Olemme ottaneen suuria edistysaskelia ergonomian suhteen, ja teemme parhaillaan monia muutoksia, jotka tekevät Touchista vielä mukavamman, luotettavamman ja luonnollisemman tuntuisen, Oculus selittää blogipäivityksessään.

Oculus uskoo, että myöhästyminen ja ylimääräinen kehittäjätestaus tulevat olemaan pitkällä tähtäimellä hyväksi tuotteelle. Yhtiö kertoo blogissaan myös toivovansa Touchin asettavan riman hyvin korkealle vt-ohjauksen suhteen.

– Arvostamme kärsivällisyyttänne ja lupaamme, että Touch tulee olemaan odotuksen arvoinen, Oculus kiteyttää.

Täysin tumput suorina Oculus-omistajien ei kuitenkaan tarvitse tulevana keväänä seisoskella, sillä lasien aloituspakettiin kuuluu myös tavallinen Xbox One -ohjain.

Lähde: Oculus VR, GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän obossumi kuva
obossumi

On kyllä vähän hölmöä, että ne tunkee Onen ohjaimen mukaan. Mielelläni ottaisin Oculuksen ilman ohjainta, koska se tuo tietenkin lisähintaa jo valmiiksi kalliille tuotteelle ja ohjaimiakin löytyy jo ihan tarpeeksi omasta huushollista.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Juuri näin. Typerää änkeä tuo ohjain mukaan.