Oddworld: Munch’s Oddysee HD täksi vuodeksi

Oddworld-teräväpiirtokäännökset saavat jatkoa tänä vuonna, kun Just Add Waterin työstämä Oddworld: Munch's Oddysee HD saapuu PlayStation Storeen. Julkaisun on määrä tapahtua vuoden toisella neljänneksellä.

15.1.2012 22:58

Oddworld: Munch’s Oddyseen teräväpiirtokäännös lähestyy nopeaa tahtia PlayStation 3:a sekä Vitaa. Juuri Oddworld: Stranger’s Wrath -pelin HD-käännöksen ulos saanut Just Add Water on ilmoittanut heidän nykyisen Oddworld-projektinsa saapuvan ladattavaksi tämän vuoden keväällä.

Käännöksen on määrä saapua myös pc:lle päivityksen muodossa. Kehitysstudio on lisäksi pitkään yrittänyt tuoda pelejään Xbox 360:lle, mutta ei toistaiseksi ole onnistunut pyrkimyksissään.

Oddworld: Munch’s Oddysee oli yksi alkuperäisen Xboxin julkaisupeleistä. Teos keräsi yksiin kansiin sekä seikkailu-, pulmanratkonta- että tasoloikkaelemettejä ja oli sarjansa ensimmäinen 3D-osa.

Myös työnimellä Abe HD kulkeva projekti on studiolla paraikaa työnalla. Pelin on kerrottu olevan ylistetyn Oddworld: Abe’s Oddyseen eräänlainen uusioversio.

Lähde: Twitter

Lisää luettavaa