Oddworld: Stranger’s Wrath HD:lle haetaan kuumeisesti Xbox-julkaisijaa

PlayStation 3:lle joulukuussa saapunutta Oddworld: Stranger's Wrath HD:ta pyritään edelleenkin saamaan myös Xbox 360:lle. Käännöksestä vastannut studio onkin nyt päätynyt hakemaan ulkopuolisten julkaisijoiden apua.

19.2.2012 17:06

Joulukuussa PlayStation 3:lle saapunutta Oddworld: Stranger’s Wrath HD:ta yritetään edelleen tuoda myös Xbox 360:lle. Ongelmia pelille on tähän asti tuonut ainakin sen yli kahden gigan tiedostokoko, jota ei katsota hyvällä Xboxin Live Arcade -palvelussa.

Stranger’s Wrathin teräväpiirtokäännöksestä vastannut Just Add Water -studio onkin jo pitkään vääntänyt kättä pelin julkaisusta Microsoftin kanssa, mutta ei ole kovista yrityksistään huolimatta onnistunut saamaa yhtiön tukea taakseen. Niin omakustanteinen kuin myös Microsoftin tekemä julkaisu ovatkin kehitysstudion mukaan muuttuneet varsin mahdottomiksi vaihtoehdoiksi.

Studion kerrotaankin siirtyneen nyt keskustelemaan usean kolmannen osapuolen julkaisijan kanssa asiasta. Tietoja keskustelujen edistymistä ei vielä varsinaisesti annettu, mutta studio lupaa tiedottaa asiasta lisää mahdollisesti pääsiäisen alla.

Samaan aikaan toinen Oddworld-peli, Munch’s Oddysee, tekeekin parhaillaan jo tuloa PlayStation 3:lle teräväpiirtokäännöksen muodossa. Sekä se että Stranger’s Wrath on määrä julkaista myös vielä ainakin PlayStation Vitalle.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa