Oddworld syntyy uudestaan elokuvana / Uutiset / pelaaja.fi

Oddworld syntyy uudestaan elokuvana

30.10.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
7

Oddworld Inhabitantsin perustajat Lorne Lanning ja Sherry McKenna sekä Vanguardin omistava John Williams ovat ryhtyneet uuteen elokuvaprojektiin. Yhtiöiden yhteistyössä valmistuva Citizen Siege -niminen animaatioelokuva paljastettiin GameCity-festivaaleilla. Lanningin ohjaama ja Williamsin tuottama elokuva sijoittuu uuteen universumiin, jossa tuntemamme demokratia loistaa poissaolollaan.

- Olemme innoissamme saadessamme työskennellä John Williamsin ja Vanguardin mahtavan porukan kanssa! Kahden tiimin kokemuksella pystymme tuomaan markkinoille seuraavan sukupolven animaatioelokuvan, johon varttuneempi yleisö on valmistautunut, McKenna kommentoi.

- Abe's Odyssey oli genreään uudistava peli, johon rakastuin heti. Citizen Siege on juuri sellainen toimintatrilleri. Lanning ja McKenna ovat cg-animaation edelläkävijöitä, joten uskon elokuvasta tulevan loistava tieteisseikkailu, Williams jatkaa.

Citizen Siege on lähes vuoden hiljaisuudessa pysytelleen Lanningin debyytti animaatioelokuvan peräsimessä. Vanguardin ympärillä on puolestaan riittänyt kohinaa, sillä Williams tuotti palkitut Shrek-elokuvat Dreamworksilla. Myöhemmin Vanguardille siirryttyään Williams toi markkinoille yhtiön ensimmäisen projektin, Valiantin (2005).

Lisää tietoa mielenkiintoisesta projektista saadaan varmasti pian.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

Leffa kuulostaa mielenkiintoiselta :) pitääpä odotella että pääsee kattomaan :) tulisikohan uusi Abe´s pelikin jossain vaiheessa, luulisi ainakin. ne on hauskoi pelei:)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Lorne "Oddworld: Munch's Oddysee-takinkääntäjä" Lanning.

Terveisin, Ei-Pitkävihainen

Käyttäjän Sharkie kuva
Sharkie

Kyllä tätä ehdottomasti odottaa kannattaa. Huumori ja uskomaton hahmosuunnittelu on meinaan ollut Oddworldiläisillä hallussa aina, vaikkakin pelien taso laski Munchin reissujen paikkeilla.

Oddysee ja Exoddus ovat kyllä ikuisia suosikkeja!

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Toivottavasti tekevät hyvän leffan, mitä lienee odotettavissa vanhojen Oddworld-pelien ansiosta. Älkää sössikö tätä!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Abe's Odyssey oli kyllä jotain todella omaperäistä siihen aikaan (miksei nykyäänkin). Lisää semmosta ja sassiin, mikä maksaa?!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

oddworld pelit on hiukan parhaita

Käyttäjän Virtanen kuva
Virtanen

Classicco toi Oddwolrd