Odotettu Assassin's Creed -elokuva sai ensimmäisen trailerinsa / Uutiset / pelaaja.fi

Odotettu Assassin's Creed -elokuva sai ensimmäisen trailerinsa

12.05.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
7
Odotettu Assassin's Creed -elokuva sai ensimmäisen trailerinsa

Joulukuussa ilmestyvä Assassin's Creed -elokuva on saanut vihdoin ensimmäisen trailerinsa.

Videonpätkästä päätellen Michael Fassbenderin tähdittämän rainan ei voi ainakaan todeta kärsivän toiminnan puutteesta, eikä trailerille ole nopeine käänteineen ja huimine stuntteineen haaste eikä mikään pitää katsojansa hereillä parin minuutin ajan.

Soraääniäkin voi tosin odottaa kuuluvan tämän päivän aikana peleille uskollista tapausta vartovien joukosta: etenkin elokuvan korkealentoinen näkemys Animus-koneesta hämmentää, ja hip hop -stara Kanye Westin kyseenalaista tähtihetkeä trailerilla on jo ehditty kritisoimaan laajalti videon kommenteissa.

Trailerin ohella elokuvasta on saatu muutamia uusia otoksia sekä virallinen juliste, jotka voi katsastaa kätevästi yllä olevan gallerian kautta. Traileri puolestaan on upotettu suoraan alle.

Assassin's Creed -elokuva ilmestyy teattereihin rapakon takana 21. joulukuuta, mutta Suomessa se ei ole vielä saanut ensi-iltapäivää.

Lähde: VG247, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

CGI näyttää huonommalle kuin pelien grafiikat. Espanjalaista inkvisiota en tosin osannut odottaa.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos
Lainaus käyttäjältä lindario

Espanjalaista inkvisiota en tosin osannut odottaa.

:D Kiitos tästä, päivä ei voi ikinä alkaa huonosti tämän lauseen jälkeen!

Leffasta kyl vielä vaikea sanoa yhtään mitään, näyttää perinteiseltä toimintapätkältä eli minua ei paljoa kiinnosta. Otan AC:t mielummin ihan peleinä parin vuoden välein, kiitos (Ei mitään kiirettä tosin, vasta Black Flagin pelasin eli pelaamista on vielä pitkäksi aikaa).

Ai niin, erikoista että Kanye on edennyt homokalasta jumalaksi. Ja kyllä, jonkun oli pakko tämäkin sanoa.

Käyttäjän FatTepi kuva
FatTepi
Lainaus käyttäjältä lindario

CGI näyttää huonommalle kuin pelien grafiikat. Espanjalaista inkvisiota en tosin osannut odottaa.

vai että huonommalta kun pelien grafiikat? Aika kova tasosia graafisia pelejä pelaat... Ootko nyt varma että youtuben video oli 1080p vai katoikko 360p

Käyttäjän Karrim kuva
Karrim

Näyttää aikalailla perus toimintaleffalta Assassiini kuorrutteella. Kai tuon voisi joskus jossakin katsastaa.

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Varovaisin odotuksin joulukuuta kohti, mutta kenen mielestä markkinointipuolella espanjan inkivisitio ja Kanye Westin "musiikki" sopii yhteen?

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Ohoh, voisiko jopa olla... ihan hyvä pelileffa?? Kyllä traileri näytti hyvältä, vaikka tuota parkouria nyt turhan paljon esiteltiinkin mutta kun kyseessä vasta ensimmäinen traileri niin annettakoon anteeksi. Ulkokuori on komea ja AC-henkeä löytyi menosta, vielä kun saisivat tarinan tasapainoon toiminnan oheen niin varmasti viihdyttävä leffa olisi kyseessä. Mielenkiinnolla jään odottelemaan!

Käyttäjän Hellridah kuva
Hellridah

Kuvalliselta anniltaan ihan kelpo traileri mielestäni. Kappaleen valinta ei mennyt ihan nappiin niinsanotusti ja hyvin omituinen animus näkyisi olevan. Mutta kyllähän sen nyt voi jo aavistaa että ei tästä mitään mahtavaa elokuvaa tule, toivottavasti on edes hyvä.