Odotettu The Division -verkkoräiskintä sai taakseen uuden kehitysstudion / Uutiset / pelaaja.fi

Odotettu The Division -verkkoräiskintä sai taakseen uuden kehitysstudion

9.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Parisen vuotta sitten Ubisoftin toimesta julkistettu The Division -verkkopeli on saanut uuden tiimin taakseen tukemaan sen kehitystä. Siinä missä projektin työstöä johtaa edelleen ruotsalaistudio Massive yhdessä useista Tom Clancy -peleistä tutun Red Stormin ja Driver-konkari Reflectionsin kanssa, on mukaan liittynyt nyt myös Ubisoft Annecy.

Ranskassa majaansa pitävä Annecy on yksi Ubisoftin pitkäikäisistä tukistudioista. Parhaiten se on tullut tunnetuksi varsinkin useiden Assassin's Creed- ja Splinter Cell -pelien moninpelipuolen kehittäjänä, mutta historiaa siltä löytyy myös esimerkiksi Rayman-pelien parista.

Kaiken kaikkiaan studio on ollut olemassa jo 19 vuotta. Varmaa ei vielä tarkalleen ole, millainen rooli Annecylla on pelin kehityksessä, mutta ainakin Ubisoftilla vakuutellaan, että studion kokemus moninpeleistä otetaan kyllä hyötykäyttöön.

Mutta miten paljon kehitystyötä The Divisionissa onkaan vielä jäljellä? Peli on Ubisoftin toimesta listattu edelleen saapuvaksi joskus kuluvan vuoden aikana, mutta mitään tämän tarkempaa aikamäärää PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle matkalla olevalle pelille ei julkistettu ole annettu. Alkujaan peliä odoteltiin toiveikkaina kauppoihin jo viime vuodeksi.

Lähde: UbiBlog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jotenkin tuntuu, että tämä peli floppaa ja pahasti.

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Onko tämä peli oikeasti niin odotettu loppujenlopuksi? Divisionista on kauan sitten näytetty vain vähän pelikuvaa, että luulen monien unohtaneen jo koko pelin.

Käyttäjän Slipoveri kuva
Slipoveri

Kyllä vaikuttaa, ettei kaikki ihan ok ole kun mitään uutta ei anneta julki ja lisää studioita palkataan tekemään.. Ei hyvä tämä!

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Taitaa taas Ubi peli kaatua hypen alla. :)

Käyttäjän Kukko kuva
Kukko

Watch Dogsin, The Crewin ja Assassin's Creed Unityn jälkeen, ihme homma jos oikeesti julkasevat tämän PC:n ulkopuolella ja toimivana.

Ja mitä olen pelannut Ubisoftin 3rd person shootereita, niin kaikki ollut aivan puhdasta skeidaa, ainakin moninpeli puolella. Jopa paljon kehuttu Ghost Recon: Advanced Warfighter, mikä oli paskin moninpeli ikinä. Splinter Cellin pelastaa pelkästään epätasapaino mikä moninpelissä on.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Saapa nähdä mitä tästä tulee. Peli kyllä kiinnostaa sen taannoisten videoiden vuoksi mutta kun muistaa miten kävi Watch_Dogsin suhteen niin ei ole turhia odotuksia. Sitä paitsi kun on Ubi kyseessä niin ei ole mitään aikomuksia ennakkotilata vaikka kuinka lupaavalta näyttäisi. Ja mikäli nyt oikein muistan niin kyseisen firman peleistä tämä taitaa silti olla se tällä hetkellä kiinnostavin.

Nostoja