Odotetun Red Dead Onlinen julkaisuajankohtaa tarkennettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Odotetun Red Dead Onlinen julkaisuajankohtaa tarkennettiin

9.11.2018 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
13
Odotetun Red Dead Onlinen julkaisuajankohtaa tarkennettiin

Red Dead Redemption 2:n odotetun verkkomoninpelin julkaisuajankohtaa on tarkennettu.

Red Dead Onlineksi ristitty moninpelikokonaisuus aukeaa pelaajille julkaisija Take-Town mukaan "kuun loppua kohden", eli aivan näinä päivinä uusia länkkärikokemuksia ei kannata odottaa. Red Dead Online on ilmestyessään vielä beetatestausvaiheessa, joten satunnaisia bugeja ja palvelinongelmia saattaa myös olla vielä edessä.

– Red Dead Online on yksi askel eteenpäin ensimmäisen Red Dead Redemptionin klassisesta moninpelikokemuksesta. Se yhdistelee tarinankerrontaa sekä kilpailuhenkiseen että yhteistyötä vaativaan moninpeliin hauskoilla uusilla tavoilla, Take-Two -pomo Karl Slatoff tarinoi tiedotustilaisuudessa.

Red Dead Onlinen pelaaminen on ilmaista kaikille Red Dead Redemption 2:n ostaneille. Take-Two ei ole vielä suostunut kommentoimaan verkkopelin maksumallisuunnitelmia pidemmälle.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus

Take-Two ei ole vielä suostunut kommentoimaan verkkopelin maksumallisuunnitelmia pidemmälle.

Eikös se ole aika selvää että micromaksuilla kyllästettyä kuraa GTA V tyyliin, ellei jopa vielä pahempi. Tämän takia sitä olla viittitty julkaista pelin julkaisupäivänä, niin vältytään kivasti kaikelta negatiiviselta.

Käyttäjän Ne-pa kuva
Ne-pa

Onneksi yksinpeli vielä niin hyvin kesken ettei ole kiire tuonne tukkimaan jo ennestään ruuhkaisia linjoja. Katsellaan sitten ensi vuoden puolella.

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Jeps, mikromaksullista grindaustäytteistä menoa varmasti luvassa. Ovela veto jättää nettipeli julkaisun jälkeiseksi, kuten GTA V:n kohdalla.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En odota pelaavani yhtä innolla viisi kertaa prestigelle, kuten aiemman Online-kokemuksessa. Tämä uusin on tosiaan varmasti aika kyllästetty kaikenlaisilla maksuilla ja sen takia pelaaminen lienee vähintäänkin jollain tapaa grindaamista vaativaa. Eihän GTA Onlinessa päässyt edes pelaamaan kaikkea jos ei löytynyt hahmolta massia taskusta.

Odotan silti mielenkiinnolla, että millaiseksi tämä paljastuu. Kiire ei todellakaan ole kun tarina vielä neloschapterissa menossa.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Ai sitäkö oikein odotetaan?

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik
Lainaus rautahuilu

Ai sitäkö oikein odotetaan?

Vaikka sinä et sitä odota niin aika moni muu kyllä odottaa.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus
Lainaus zappah

Eihän GTA Onlinessa päässyt edes pelaamaan kaikkea jos ei löytynyt hahmolta massia taskusta.

Pääsee jos sulla on vaan kaveri jolla on massia taskussa.
Myös kaikki ryöstöt ja muut tehtävät voi tehdä vaikka randomien kanssa. Jos joku vaan omistaa vaikka yöklubin ja liityt sen porukkaan niin pääset tekemään kaikki siihen liittyvät jutut.

Itsekin olen kaverin kanssa tehnyt vaikka mitä, koska mulla on varaa ostaa kaikki ja sillä ei.

Samalla en usko sanaakaan tuosta markkinointi puheesta mitä rdr 2:n moninpeliin tulee, koska mulla on niin laaja kokemus gta onlinesta.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus partajeesus

Pääsee jos sulla on vaan kaveri jolla on massia taskussa.

No joo. Vähän saivartelua tämä. Meitä on neljä pelaajaa ja kukaan ei siellä pelaile muulloin kuin yhdessä. Ei kenelläkään yleensä mitään ylimääräisiä miljoonia löydy.

Yleisesti ottaen siis edelleenkään ei noihin pääse, jos ei (jonkun) taskussa ole rahaa. Joku sitä joutuu siis joka tapauksessa grindailemaan. Ellei sitä muuten sitten ole aikaa jatkuvasti jauhaa.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Katsotaan, katsotaan. Yleensä moninpelit eivät jaksa kauheasti innostaa, mutta TOIVON tämän tarjoavan mukavaakin tekemistä, oli se sitten yksin tai muuten.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus
Lainaus gurgi

[quote]Take-Two ei ole vielä suostunut kommentoimaan verkkopelin maksumallisuunnitelmia pidemmälle.[/quote]Eikös se ole aika selvää että micromaksuilla kyllästettyä kuraa GTA V tyyliin, ellei jopa vielä pahempi. Tämän takia sitä olla viittitty julkaista pelin julkaisupäivänä, niin vältytään kivasti kaikelta negatiiviselta.

Varmasti on mikromaksuja mutta en tiedä tuleeko olemaan samanlainen menestys kuin GTA V. En oikein usko että ihmiset ostavat monia erilaisia vankkureita.

Nostoja